INTERVIU EXCLUSIV: Ce dezvaluiri a facut Smiley, prezentatorul de la "Romanii au talent"

INTERVIU EXCLUSIV: Ce dezvaluiri a facut Smiley, prezentatorul de la "Romanii au talent"

Smiley si Pavel Bartos formeaza una dintre cele mai indragite perechi de prezentatori. Cei doi artisti pot fi urmariti in fiecare vineri, la PROTV, incepand cu ora 20:30, in cadrul show-ului "Romanii au talent".

Inaintea de prima semifinala live "Romanii au talent", Smiley a acordat un interviu in care a dezvaluit cateva detalii pe care sustinatorii nu le-au aflat pana acum despre artistul lor preferat.

Smiley isi incanta fanii din postura de prezentator al show-ului "Romanii au talent" si, avandu-l alaturi pe Pavel Bartos, artistul ii incurajeaza din culise pe concurentii dornici sa ii convinga pe Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis ca au talent. 

- Care este cel mai amuzant moment de la preselectiile Romanii au talent, care nu a fost filmat?

- Intreaga experienta "Romanii au Talent" este una captivanta si amuzanta. In spatele scenei este o mare parte din distractie, pentru ca il avem pe Pavel Bartos, alaturi de care este imposibil sa ramai serios foarte mult timp. El este cel care antreneaza intreaga echipa, iar concurentii sunt mult mai degajati decat atunci cand ajung in fata juriului. 

In plus, fiecare etapa de preselectii se termina cu o mare masa cu toata gasca, in care oamenii se relaxeaza dupa maratonul de filmari prin tara si isi permit sa renunte la rigoarea de care trebuie sa dea dovada atunci cand sunt "la munca".

VINERI, a doua Semifinala LIVE "Romanii au talent", de la 20:30, la ProTV!

- Care a fost cel mai emotionant moment de la preselectii?

- Nu cred ca a existat preselectie sau editie de "Romanii au Talent" fara momente emotionante. Emotia vine la pachet si tine de natura noastra umana. Aflam multe povesti de viata impresionante, intalnim talente autentice, extraordinare. Este imposibil sa ramanem indiferenti. 

- Smiley si Pavel sunt prieteni si in viata privata sau doar se inteleg foarte bine in proiectele de televiziune?

- Dincolo de relatia noastra profesionala, eu si Pavel suntem foarte buni prieteni. Ne cunoastem deja de ani buni, am lucrat la multe proiecte impreuna, ne completam perfect si, inevitabil, am devenit si prieteni. Pavel e un om pozitiv, vesel, mereu pus pe sotii, iar mie imi plac astfel de oameni, probabil ca acesta este unul dintre motivele pentru care ne intelegem atat de bine.

- Iti aduci aminte prima zi in care te-ai intalnit cu Pavel Bartos? Cum v-ati inteles?

- L-am cunoscut pe Pavel Bartos in timpul preselectiilor pentru primul sezon de "Romanii au Talent". A fost momentul in care am inceput sa lucram impreuna si in care am devenit prieteni. Totul s-a intamplat firesc, probabil si pentru faptul ca Pavel este genul de om care reuseste sa te faca sa te simti foarte confortabil in preajma sa. 

- Descrie ziua perfecta din viata ta!

- Nu cred ca exista "ziua perfecta", viata in sine are suisuri si coborasuri. Pentru mine este important ca in fiecare zi pot sa fac ceea ce imi place: sa cant, sa compun, sa lucrez cu oameni talentati. Aceste lucruri imi dau energie pozitiva si ma fac sa privesc viata cu optimism.

- Cati fani vor o poza sau un autograf de la tine atunci cand iesi in mall?

- Mi se intampla des ca oamenii sa ma opreasca pentru un autograf sau o poza, dar nu am stat niciodata sa contorizez cati. De fiecare data am incercat sa imi fac timp pentru ei. Mi se pare o forma minima de respect pentru oamenii care te asculta si te apreciaza.

- Care show este mai dificil pentru tine: "Romanii au Talent" sau "Vocea Romaniei"?

- N-as spune neaparat ca este greu, e vorba de responsabilitati diferite. La "Romanii au Talent", rolul meu este un pic mai simplu, intrucat nu sunt in postura de jurat, nu trebuie sa aleg ce numar merge sau nu mai departe. In plus, in spatele scenei esti mai relaxat.

La "Vocea Romanei", in schimb, am responsabilitatea, dar si privilegiul de alege acele voci care merita cu adevarat sa se afirme, carora sa le ghidez drumul in muzica. La "Vocea Romaniei" imi joc practic propriul rol, acela de cantaret si de producator. 

Cu toate acestea, rolul este destul de complicat si un pic delicat. In preselectii trebuie sa gasesc cele mai bune argumente pentru ca o voce care imi place sa aleaga echipa mea si sa nu se lase vrajita de colegii mei, iar in etapa de battle-uri sunt nevoit, de foarte multe ori, sa aleg intre doua voci care merita aproape in egala masura sa mearga mai departe. 

- Crezi ca daca participai la "Romanii au talent", in calitate de concurent, aveai sanse de castigi? Cu ce numar te-ai prezenta?

Sincer, nu m-am imaginat in postura aceasta, cu toate ca eu si Pavel ne-am jucat de-a lungul timpului si am fost in tot felul de ipostaze: de la asistenti ai concurentilor pana la jurati. 

Daca ar fi sa particip, ar fi o responsabilitate mare. Sunt milioane de oameni care urmaresc "Romanii au talent" si au asteptari de la tine, cel care apari in fata lor. Mi-ar placea sa incerc ceva nou si ma gandesc ca as putea sa fac echipa buna cu Pavel, poate pentru un numar de stand-up comedy. Daca avem sanse sa castigam sau nu, doar publicul poate sa decida. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni