• PRO TV
  • In zadar au incercat sa o elibereze. A ramas blocata in masina de spalat si a fost nevoie de interventia pompierilor

In zadar au incercat sa o elibereze. A ramas blocata in masina de spalat si a fost nevoie de interventia pompierilor

In zadar au incercat sa o elibereze. A ramas blocata in masina de spalat si a fost nevoie de interventia pompierilor

Copii sunt extrem de curiosi de tot ceea ce se intampla in jurul lor de la o anumita varsta, iar de cele mai multe ori ajung sa decopere anumite lucruri mai mult decat si-ar fi dorit.

Asa s-a intamplat si in cazul micutei din materialul video de mai jos. Are numai doi ani si si-a dorit foarte mult sa vada cum este sa stai in masina de spalat, doar ca nu s-a mai gandit si cum poate sa iasa de acolo.

Fetita a ramas blocata, iar parintii au fost nevoiti sa cheme pompierii pentru a le elibera micuta. Pentru ca ramasese blocata in cuva, salvatorii au fost nevoiti sa desfaca masina de spalat bucata cu bucata pentru a o elibera. 

Abia dupa 20 de minute, micuta a fost eliberata, iar momentul in care si-a dat seama ca a reusit sa iasa, si-a imbratisat tatal. Nimeni nu a reusit sa isi dea seama cum a intrat acolo si nu a mai putut sa iasa. 

Filmuletul a strans sute de mii de vizualizari si este viral pe internet. Un lucru este sigur. Micuta nu se va mai apropia prea curand de masina de spalat dupa sperietura prin care a trecut.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni