• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • În bucătărie cu actrița Eugenia Șerban. Cum se prepară o ciorbă de salată delicioasă

În bucătărie cu actrița Eugenia Șerban. Cum se prepară o ciorbă de salată delicioasă

Invitată pe platoul de la "Vorbește lumea", actrița Eugenia Șerban le-a arătat telespectatorilor, alături de gazda Majda, cum se prepară o delicioasă rețetă de ciorbă de salată.

Invitată pe platoul de la "Vorbește lumea", actrița Eugenia Șerban le-a arătat telespectatorilor, alături de gazda Madja, cum se prepară o delicioasă rețetă de ciorbiță de salată.

Un preparat ușor, de primăvară-vară, potrivit pentru persoanele care urmează o dietă și care se gătește doar într-o oră - așa a descris Eugenia Șerban rețeta pregătită pentru bucătăria de la "Vorbește lumea", o ciorbă de salată neîncercată de Majda până acum.

Pe lângă rețetă delicioasă, care conține ingrediente ușor accesibile, actrița de teatru și film a vorbit și despre proiectele cinematografice în care este implicată în prezent, dar și relațiile toxice.

"Am să folosesc un morcov, o ceapă, un pic de țelină, un ardei gras, niște kaizer afumat, ouăle pentru omleta de final, borș, puțin ulei pentru a prăji kaizerul, salată și verdeață", atât de simple sunt ingredientele enumerate de Eugenia Șerban.

Rezultatul final? Un preparat de te lingi pe degete!

Pașii de preparare a rețetei, precum și discuția dintre Madja și Eugenia Șerban pot fi urmărite în video-ul atașat mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni