• PRO TV
  • Survivor România, MasterChef, Imperiul Leilor, Românii au talent și Las Fierbinți fac spectacol la PRO TV și VOYO

Survivor România, MasterChef, Imperiul Leilor, Românii au talent și Las Fierbinți fac spectacol la PRO TV și VOYO

Survivor România, MasterChef, Imperiul Leilor, Românii au talent și Las Fierbinți fac spectacol la PRO TV și VOYO

Primăvara această, PRO TV aduce în casele telespectatorilor cele mai tari show-uri ale momentului, care vor putea fi urmărite și pe VOYO.

Suspans și adrenalină în Survivor România, idei de afaceri devorate de investitorii din Imperiul Leilor, comedie la cele mai înalte cote în Las Fierbinți, arome, culori și explozii culinare din bucătăria Masterchef, dar și un super sezon Românii au talent – cel mai iubit show de divertisment. Din februarie, ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea!

Cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți, se întoarce cu noi episoade într-o porție dublă. Din 9 februarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de întâmplări amuzante, situații neprevăzute și adevărate lecții, prezentate în stilul caracteristic personajelor din cel mai cunoscut sat din România. 

Imperiul Leilor este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șanșă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori care vor căuta afaceri puternice, inovatoare, cu un impact important în societate. Cel de-al treilea sezon Imperiul Leilor începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30

Joi, 10 februarie, de la 21:30, începe adevărata luptă pentru marele premiu MasterChef! După ce vor trece de emoțiile audițiilor și probele din dueluri, vor rămâne cei mai buni 20 de concurenți care vor simți presiunea din bucătărie, vor trece prin probe de foc și vor demonstra, cu fiecare etapă, că au cele mai impresionante farfurii și că pasiunea lor îi poate duce pe culmile gastronomiei. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu sunt pregătiți să descopere următorul MasterChef România!

Din 4 februarie, de la ora 20:30, #sezonulsuper12 Românii au talent vine încărcat cu momente de neuitat, români dornici să fie pe scenă și o mulțime de surprize. Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt cei patru jurați care vor căuta cel mai talentat român, iar ca de fiecare dată, Smiley și Pavel Bartoș le vor oferi concurenților energie și încrederea că vor fi cei mai buni. 

Cea mai dură competiție continuă în show-ul fenomen, Survivor România, în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la ora 20:30. La ce nivel va ajunge lupta dintre FAIMOȘI și RĂZBOINICI, cum vor rezista și ce vor fi nevoiți să facă pentru supraviețuire, vedem în cea mai mare provocare a momentului, show-ul care demonstrează că în viață nu există limite atât timp cât îți propui să reușești. 


Toate emisiunile vor putea fi urmărite și pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni