• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Imagini emoționante din gospodăria "tăticului călăreț". "Aici e un fel de mahala. Oamenii trăiesc în niște cocioabe"

Imagini emoționante din gospodăria "tăticului călăreț". "Aici e un fel de mahala. Oamenii trăiesc în niște cocioabe"

Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț care a devenit cunoscut în întreaga țară, primește ajutor din partea lui Cătălin Moroșanu.

Luptătorul a rămas profund impresionat de povestea lui Sergiu, care decis să meargă 40 km călare pe un cal, pentru a-și vedea soția care născuse recent. 

Tată a două fete și un băiețel, Sergiu nu câștigă mai mult de 50 de lei pe zi, bani cu care încearcă să-și întrețină familia zi de zi. 

Cătălin Moroșanu nu a rămas indiferent și i-a oferit o mâna de ajutor, și spune că împreună cu ajutorul oamenilor, își dorește să construiască o casă decentă familiei Ciobotariu. 

"Sergiu și familia lui sunt gata să înceapă o viață nouă. Nu a cerut niciodată ajutorul și a muncit pentru fiecare leuț, însă lecția de iubire și umanitate pe care Sergiu ne-a oferit-o este dovadă supremă că merită să fie sprijinit pentru a a le oferi un viitor copiilor lui.

De astăzi, Sergiu are un cont bancar al lui prin care poate fi ajutat. Voi avea grijă că bănuțîi să fie chibzuiți și să îl ajute în împlinirea visului. Acela de a avea o casă.

De asemenea, toți cei care vreți să trimiteți ajutoare, o puteți face momentan la următoarea adresă: Piața Unirii, nr 9-11, sediul Bună Ziua Iași, municipiul Iași. Asta până când îi vom găși o casă lui Sergiu și familiei lui, iar atunci puteți să le trimiteți direct.

Voi începe o campanie media fiindcă Sergiu are dreptul la o viața normală. Egalitatea de șanse trebuie să fie primordială într-o societate normală.

De la ora 15:00, vom prezența La Mărută situația reală a lui Sergiu pentru că am văzut o mulțime de comentarii răutăcioase la adresa lui. Vom prezența și acolo conturile lui. În aceste vremuri, Sergiu a arătat doar cât de mult își iubește familia, chiar dacă nu are de niciunele și doarme într-o încăpere de 6 metri pătrați, și cred că merită întreg sprijinul nostru.

Conturile lui Sergiu sunt următoarele:

RO50BRDE240SV35310842400 în lei

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro

cu codul SWIFT: BRDEROBU

Pe ambele conturi, titularul este Ciobotariu Sergiu Ion. Pentru că presiunile asupra lui să nu aibă efect, mă voi ocupă că bănuțîi să fie folosiți așa cum trebuie, pentru casă.

Vă mulțumesc mult!" a scris Cătălin Moroșanu pe contul personal de instagram. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni