• PRO TV
  • Ilie Năstase și Bogdan Naumovici vin luni seară la "Pe bune?!"

Ilie Năstase și Bogdan Naumovici vin luni seară la "Pe bune?!"

Ilie Năstase și Bogdan Naumovici vin luni seară la "Pe bune?!"

Andi Moisescu este pregătit să supervizeze o nouă ediție Pe bune?! plină de surprize. 

Luni seară, după serialul VLAD, Costi Diță va face echipă cu Ilie Năstase, iar Cosmin Natanticu îl va avea alături de el pe Bogdan Naumovici. Invitații ediției și căpitanii celor două echipe vor face tot posibilul să aleagă răspunsurile corecte și astfel să câștige premiul pus în joc pentru susținătorii lor.

Luni seară invitații vor putea alege din domenii precum Iubire și venin, Căsnicie, În numele științei și Pe muchie, iar în câteva dintre ele chiar se vor regăsi: ”Și la noi e cam așa ceva.”, spune Ilie Năstase după ce analizează cu atenție un răspuns. 

În cea de-a cincea ediție a quiz show-ului Pe bune?! aflăm ce obligații au bărbații căsătoriți din Japonia, care este unul dintre cele mai populare concursuri din Yorkshire, Marea Britanie, ce au doar 43 de persoane de pe întreaga planetă, dar și ce fac femelele din specia păianjenului văduva maro după ce trec de prima etate.

Quiz show-ul Pe bune?! trece dincolo de TV și ajunge mai aproape de telespectatori prin intermediul online-ului! Ia-te la întrebări cu invitații din platou! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE și câștigi pe bune premii săptămânale și invitații la UNTOLD! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni