Ileana Badiu, detalii neștiute despre relația la distanță cu soțul ei

Ileana Badiu a fost astăzi în platoul emisiunii Vorbește lumea și a făcut câteva dezvăluiri emoționante legate de relația ei la distanță cu actualul soț, Cătălin Badiu.

Acesta a revenit în țară abia acum șase ani, pe vremea când fiul lor Sasha, avea doar cinci anișori.

Eu și Cătălin am trăit o relație la distanță timp de 11 ani, în care am fost șase căsătoriți și cinci cu copil. Noi am fost colegi de școală, iar relația am început-o la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului. La scurt timp, el a plecat din țară și noi am continuat relația prin telefon. Timp de un an de zile ne-am scris niște lucruri așa de minunate pe care le avem și acum salvate într-un folder pe calculator. Îți dai seama că, acum vreo 17-18 ani nu prea puteai să faci FaceTime, aveam doar o simplă cameră video care îți afișa imaginea, așa, într-o reluare...  Ne-am scris mult pe-atunci și ne-am cunoscut destul de bine așa”, și-a amintit Ileana Badiu în prima parte a discuției cu Adela Popescu.

Ileana a mai mărturisit că povestea lor de dragoste a fost presărată, ca-n viață, și cu bune și cu rele.

La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. (...) Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva să ne vedem mai des (râde). Până la urmă, mi-am asumat că e mai greu fără el decât cu el la distanță. Și mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară”, a mai spus Ileana Badiu.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni