• PRO TV
  • I-a spus tatalui despre baietii care o sicaneaza la scoala. Reactia acestui parinte nu poate fi urmarita de toata lumea

I-a spus tatalui despre baietii care o sicaneaza la scoala. Reactia acestui parinte nu poate fi urmarita de toata lumea

I-a spus tatalui despre baietii care o sicaneaza la scoala. Reactia acestui parinte nu poate fi urmarita de toata lumea

Potrivit celor mai recente cercetari realizate de "World Health Organization", una din trei femei sunt agresate fizic sau verbal in timpul vietii, de obicei din partea partenerului de cuplu.

In filmuletul de mai jos, care s-a viralizat cu o viteza uimitoarre, un tata atrage atentia parintilor asupra a ceea ce pot trai fiicele lor in viata de zi cu zi din cauza unei persoane care nu are tocmai cele mai bune intentii.

#DearDaddy este un material video cu o durata de cinci minute, care exemplifica viata unei femei in relatie cu barbatii din jurul ei. In prima instanta, fetita este filmata atunci cand discuta cu tatal ei despre violentele pe care le suporta din partea colegilor de scoala. 

De cele mai multe ori femeile sunt expuse unor relatii abuze din care nu mai reusesc sa scape, iar situatiile pot ajunge sa fie extrem de grave. Filmuletul de mai jos are o puternica incarcatura emotionala care ii pot afecta pe cei care il urmaresc.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni