• PRO TV
  • Hugh Grant a postat pe Twitter cea mai controversată fotografie a sa, dedicație pentru toți „haterii”

Hugh Grant a postat pe Twitter cea mai controversată fotografie a sa, dedicație pentru toți „haterii”

Hugh Grant a postat pe Twitter cea mai controversată fotografie a sa, dedicație pentru toți „haterii”

Hugh Grant e urmărit de „fantomele trecutului”. Actorul britanic, în vârstă de 59 de ani, și-a surprins contestatarii și fanii cu un gest pe care nici nu l-au anticipat.

Hugh Grant a fost arestat în 1995 pentru comportament indecent. Incidentul i-a știrbit imaginea, din cauza conotațiilor sexuale ale gestului său. Actorul britanic a fost surprins întreținând relații intime cu o prostituată într-un loc public, moment care l-a aruncat pe Grant pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume.

Pe atunci era într-o relație cu actrița Elizabeth Hurley, care a digerat cu greu infidelitatea sa. S-au despărțit în 2000, după 13 ani petrecuți împreună, însă motivul separării ar fi fost altul.

„Rămâne cel mai bun prieten al meu și azi, dar obișnuia să mă enerveze. Îl iubesc, dar este foarte enervant”, a dezvăluit Liz Hurley în 2015.

Citește și: Actorii din „Patru nunți și-o înmormântare”, reunire după 25 de ani. Cum arată Hugh Grant și Andie MacDowell

Hugh Grant și Liz Hurley. FOTO: Getty Images

Pentru a îngropa definitiv scandalul de atunci, Hugh Grant a postat pe Twitter fotografia făcută de polițiști în seara arestării. 

„Pentru toți trollii mei. Sper că asta vă ajută. Acum aveți mai mult timp de petrecut cu mămica”, a scris actorul pe Twitter.

Grant, care a fost arestat la pachet cu femeia care îi oferea servicii sexuale în mașina lui, a fost amendat cu 1.180 de dolari. Concomitent, el a fost pus sub control judiciar pentru 2 ani și obligat să urmeze un program educațional de prevenire a îmbolnăvirii cu HIV/SIDA.

Estella Marie Thompson, cunoscută sub numele de prostituată Divine Brown, a făcut 180 de zile de închisoare fiindcă a încălcat prevederile eliberării condiționate într-un alt caz de prostituție.

Divine Brown. FOTO: Getty Images

Scandalul în care a intrat împreună cu Hugh Grant i-a adus popularitate și venituri de circa 1,6 milioane de dolari din interviurile pe care le-a acordat presei. Cu acești bani și-a cumpărat o casă cu 4 dormitoare în Beverly Hills și și-a înscris cele două fete la școli private.

Hugh Grant s-a însurat, în 2018, pentru prima dată în viața lui. Aleasa sa este producătoarea TV suedeză Anna Eberstein. Actorul are 5 copii, trei cu soția sa și încă doi cu fosta iubită, Tinglan Hong.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 cântăreți care au obținut diplome universitare ciudate

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni