• PRO TV
  • Horoscopul financiar pe anul 2018

Horoscopul financiar pe anul 2018

Horoscopul financiar pe anul 2018

Ce iti rezerva astrele pentru anul 2018. Citeste horoscopul financiar pentru anul ce va urma!

BERBEC

La inceputul anului este posibil sa intri in economiile pe care ti le-ai pastrat pentru zile negre, dar acest lucru se va remedia imediat. Incearca sa iti schimbi locul de munca sau sa ceri o marire de salariu daca ti se pare ca problema vine din acest motiv. Este un an in care te poti gandi la inceperea unei afaceri proprii. 

TAUR

La inceputul anului 2018 vei primi niste vesti bune in legatura cu primirea unei sume mari de bani din partea familiei. Bucura-te de acesti bani si planifica-ti urmatoarea vacanta. Este posibil ca in a doua parte a anului sa te simti putin constransa din cauza venitului, insa acest lucru se va remedia treptat, mai ales daca ceri o marire de salariu sau iti schimbi locul de munca. 

GEMENI

O noua oportunitate de afaceri iti apare in 2018, iar acest lucru poate aduce o avere daca stii cum sa o gestionezi. Nu rata aceasta oportunitate si incearca sa te documentezi cat mai mult inainte de a o incepe. Daca ti se pare ca la locul de munca stagnezi, incearca sa faci mai multe schimbari in viata profesionala sau sa te gandesti sa lucrezi pe cont propriu. 

RAC

Situatia financiara pare ca se va imbunatati in anul 2018. Prietenii pe care i-ai imprumutat in trecut, sunt pe cale sa isi platesca datoriile. Va fi un an aglomerat la locul de munca, insa acest lucru iti va aduce un venit la care nu te-ai fi asteptat in 2017. 

LEU

Fii pregatita sa primesti vesti bune in ceea ce priveste imbunatatirea starii tale financiare in noul an. O noua promovare bate la usa si acest lucru iti va aduce multiple beneficii. Este posibil ca in prima parte a anului sa primesti o suma consistenta de bani din partea rudelor. 

FECIOARA

Va fi un an norocos pentru tine. Profita de acest lucru si incearca sa participi la diferite concursuri, deoarece poti avea ocazia sa primesti o suma de bani in orice moment. La locul de munca esti multumita cu salariul, dar daca simti ca meriti mai mult, in 2018 este momentul in care trebuie sa ceri o marire. 

BALANTA

Va fi un an in care te gandesti mai mult cum sa economisesti bani. Incearca sa iti treci in agenda cheltuielile lunare, pentru a putea sa iti pui de-o parte o anumita suma din salariu. Lucrurile se vor remedia in a doua parte a anului si vei putea sa iti planifici vacanta mult asteptata. 

SCORPION

In 2018 pot aparea persoane care vor incerca sa profite de tine si sa iti propuna afaceri in care trebuie sa investesti bani, dar exista posibilitatea sa nu ii mai vezi inapoi. Bazeaza-te pe intuitia ta si ia decizia corecta in momentul cand ceva ti se pare ciudat. Este un an norocos pentru tine din punct de vedere financiar si vei putea sa realizezi tot ce ti-ai propus. Profita de acest lucru. 

SAGETATOR

Este un an in care situatia financiara se imbunatateste. Este posibil sa primesti o suma mare de bani in prima parte a anului, din parte familiei sau prietenilor. Profita de acest lucru si planifica-ti o vacanta sau cumpara-ti ce ti-ai dorit de foarte mult timp. Ai putea incerca sa ceri o marire de salariu daca lucrezi de foarte multi ani in aceeasi companie. 

CAPRICORN

Este un an in care iti inchei multe datorii si poti incepe sa strangi bani pentru ce ti-ai dorit cel mai mult. Daca simti ca la locul de munca stagnezi, este momentul sa incerci sa iti schimbi locul de munca sau ceri o marire de salariu. Poti sa te gandesti la a-ti deschide o noua afacere, deoarece se anunta un an plin de surprize. 

VARSATOR

O vacanta neasteptata se poate intrevede in prima parte a anului si s-ar putea sa intri in economiile pe care ti le-ai pastrat. Situatia financiara poate stagna pentru cateva luni, insa nu iti face griji, deoarece totul se va remedia. O promovare iti bate la usa si acest lucru iti va aduce un venit considerabil. 

PESTI

O noua oportunitate de afaceri iti apare in cale si acest lucru va fi benefic pentru situatia ta financiara in anul 2018. Incearca sa te focusezi cat mai mult pe acest lucru, deoarece aceste ocazii nu apar mereu. La locul de munca totul merge de minune si esti complet satisfacuta de salariul pe care il primesti. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni