• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop zilnic 9 septembrie 2015: Gemenii au o zi plina de succese, Leii au noroc de bani

Horoscop zilnic 9 septembrie 2015: Gemenii au o zi plina de succese, Leii au noroc de bani

Horoscop zilnic 9 septembrie 2015: Gemenii au o zi plina de succese, Leii au noroc de bani

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 9 septembrie 2015. Citeste horoscopul de astazi!

BERBEC

Nu ai chef de nimic si cauti tot felul de motive pentru a amana sau anula o serie de activitati pe care le-ai stabilit impreuna cu colegii sau familia.

TAUR

Ai nevoie de o zi linistita in care sa uiti de toata agitatia din ultima perioada. Din pacate nu vei putea sta nici pe margine, caci va trebui sa dai o mana de ajutor celor din jur sa isi solutioneze problemele cu care se confrunta.

GEMENI

Azi vei avea un program deosebit de incarcat, insa iti netezesti drumul spre succes. Numai cu eforturi sustinute iti vei atinge obiectivele propuse.

RAC

Astazi te mobilizezi foarte bine si obtii rezultate satisfacatoare. Mai mult de atat, chiar reusesti sa-i inspiri si pe cei din jur cu ideile tale.

LEU

O activitate intreprinsa de curand iti poate aduce astazi resursele financiare pe care le poti investi mai tarziu intr-o noua idee.

FECIOARA

Astazi se pot ivi invitatii la petreceri, aniversari, botezuri, intalniri cu prietenii sau iti va fi solicitat ajutorul in organizarea unui eveniment.

BALANTA

Dupa cateva zile in care nu erai hotarat ce drum sa alegi, astazi ai stabilit si calea si metoda pe care o vei urma. Ramane doar sa actionezi.

SCORPION

Sunt avantajate cursurile si orice forma de dezovltare personala. Ai curajul sa incepi lucruri noi.

SAGETATOR

Esti foarte bine aspectat astazi din prisma planului profesional. Poti pune in practica niste informatii primite in ultimele zile si sa obtii rezultate frumoase.

CAPRICORN

Astazi vei functiona pe modulul inovatie. Vrei sa incerci lucruri noi, sa experimentezi directii interesante, sa pui in practica toate cate le-ai invatat pana acum. Nu ezita sa faci toate cele spuse mai sus, pentru ca te vei face remarcat si fie poti primi un loc de munca mai bun,fie vei fi promovat.

VARSATOR

Toata lumea se gandeste la afaceri si la modul in care ideile pot aduce resurse financiare. Nici tu nu eziti prea mult si te gandesti sa incepi niste demersuri in acest sens.

PESTI

Astazi vei face munca informativa. Te vei documenta, vei analiza si vei trage concluzii pentru ca trebuie sa iei niste decizii importante. Acum este momentul prielnic planificarii unor noi proiecte.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni