• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop zilnic 7 septembrie 2015: Leii au noroc in dragoste, Scorpionii au noroc de bani

Horoscop zilnic 7 septembrie 2015: Leii au noroc in dragoste, Scorpionii au noroc de bani

Horoscop zilnic 7 septembrie 2015: Leii au noroc in dragoste, Scorpionii au noroc de bani

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 7 septembrie 2015. Citeste horoscopul de astazi!

BERBEC

In loc sa-ti para rau ca totul s-a incheiat, mai bine te-ai bucura ca ai trecut printr-o experienta care te-a ajutat sa te maturizezi si sa privesti totul dintr-o alta perspectiva. 

TAUR

Astazi poti face planuri cu partenerul de viata, care se vor concretiza cu usurinta.Poate ca planificati sa va cumparati o casa, sa investiti intr-o calatorie sau poate chiar sa plecati peste hotare.

GEMENI

Iti place sa te aflii in centrul atentiei, insa incearca, pe cat se poate, sa eviti un comporament prea exuberant. Risti sa cazi in ridicol si cu siguranta ca nu iti doresti acest lucru,

RAC

Desi esti mai sensibil la nevoile celor din jur, ai capacitatea de a vedea mult mai clar si de a judeca "la rece" tot ce se intampla cu prietenii tai. Astfel vei face diferenta intre cei care iti sunt loiali si persoanele care doar se folosesc de tine si de relatiile tale.

LEU

Astazi dragostea iti face cu ochiul si incearca sa te prinda sub vraja ei. Iti recomand sa fii precaut si sa nu te lasi purtat de emotii, pentru ca s-ar putea sa iei decizii pe care sa le regreti ulterior.

FECIOARA

Daca ti se propune sa iti prelungesti colaborarea pe care o ai, nu ezita nicio secunda.Vei face bani frumosi din situatia asta. 

BALANTA

Se anunta vesti bune de la drum. S-ar putea ca cineva din strainatate sa iti faca o vizita, sa iti ofere cadouri sau sa te invite sa petreceti concediul impreuna.

SCORPION

Aceasta perioada pare sa fie destul de banoasa si iti vei reveni spectaculos din punct de vedere financiar.

SAGETATOR

Astazi te simti bine, esti inconjurat de oameni de calitate si relatia de iubire da semne ca-si revine. Iata ca ai toate motivele sa te simti impacat si linistit.

CAPRICORN

Un angajator isi reinnoieste oferta de a te angaja pe termen lung si va trebui sa te hotarasi astazi daca accepti sau nu.Este o oferta tentanta, vei fi platit bine si chiar este loc si de promovare. Asa incat de ce sa refuzi o astfel de ocazie?

VARSATOR

Datorita unor sume de bani consistente care iti intra in cont, poti incepe sa iei in calcul redecorarea locuintei sau chiar o curatenie generala, realizata de o echipa specializata.

PESTI 

Astazi esti emotiv si melancolic si iti doresti intimitate si spatiu. Probabil ca vei dori sa petreci aceasta zi in compania persoanelor dragi sau a familiei.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni