• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop zilnic 15 septembrie 2015: Taurii au probleme cu banii, Berbecii au parte de o surpriza placuta

Horoscop zilnic 15 septembrie 2015: Taurii au probleme cu banii, Berbecii au parte de o surpriza placuta

Horoscop zilnic 15 septembrie 2015: Taurii au probleme cu banii, Berbecii au parte de o surpriza placuta

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 15 septembrie 2015. Citeste horoscopul de astazi!

BERBEC

Asteptai un telefon privind o angajare, insa astazi s-ar putea sa te intalnesti fata in fata cu persoana care va hotari destinul tau. Raspunsul va fi unul pozitiv asa incat nu exista motive de ingrijorare.

TAUR

Va trebui sa scoti bani din buzunar. Nu te va speria, pentru ca este posibil sa ai deoparte o suma de bani special pregatita pentru situatiile de criza.

GEMENI

Trebuuie sa recunoastem ca ai mare nevoie de relaxare. Nu strica sa consulti lista abonamentelor la un Spa sau la o sala de sport, ca sa te mai detensionezi si tu.

RAC

Daca afacerea nu merge asa cum ti-ai dori, poate ar fi cazul sa incepi sa iti faci putina reclama, sa dai sfoara in tara pe internet ca existi si sa anunti profilul activitatii tale. Ia in calcul sa te angajezi pe termen scurt,pentru a te reechilibra financiar, urmand ca ulterior sa reintrii pe cont propriu intr-o afacere sau o activitate sociala care iti va aduce bani.

LEU

Astazi sunt avantajate discutiile de grup pentru a gasi o solutie mai buna in vederea eficientizarii activitatilor de la locul de munca.

FECIOARA

Incep sa se miste lucrurile in cariera si situatia financiara se imbunatateste. In sfarsit vei scapa de reprosurile familiei.

BALANTA

Evita planurile financiare de anvergura ori investitiile pe termen lung si fii foarte atent la fiecare banut pe care il cheltuiesti sau primesti.

SCORPION

Copii, fratii mai mici sau rudele mai tinere au nevoie de ajutorul tau.Vei renunta de buna voie  la unele obligatii de serviciu pentru a-i sprijini si sustine.

SAGETATOR

Te implici intr-un proiect care te va conduce pe o alta treapta sociala. Iti recapeti increderea in fortele proprii.

CAPRICORN

Vei rula mai multi bani zilele astea, poate pentru ca ai de achitat facturi, rate la banci sau urmeaza sa achizitionezi un obiect de valoare.

VARSATOR

Astazi ti-ar prinde bine niste lecturi usoare ori studii sau cercetari in activitatea profesionala pe care o desfasori.

PESTI 

Astazi se anunta ceva emotii pentru o ruda sau un prieten care fie ca are o programare importanta la un consult medical, fie va sustine un examen riguros.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni