• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 4 august 2015: Cainii se bucura de o intalnire amoroasa, iar tigrii au o sansa in dragoste

Horoscop chinezesc zilnic 4 august 2015: Cainii se bucura de o intalnire amoroasa, iar tigrii au o sansa in dragoste

Horoscop chinezesc zilnic 4 august 2015: Cainii se bucura de o intalnire amoroasa, iar tigrii au o sansa in dragoste

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 4 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Relatia cu partenerul devine tot mai stransa zilele acestea si se vor simti protejati si sustinuti in sanul familiei.


SARPE

Vei dori sa intelegi lucrurile pe deplin inainte de a-ti asuma o noua responsabilitate. In dragoste, vei fi mai visator decat de obicei.


CAL
Te superi si te consumi, dar toate astea sunt in detrimentul tau. Crezi ca celorlalti le pasa ca tu incerci sa eviti un conflict deschis? Mai bine ai spune ce gandesti si astfel vei pune punct la toata aceasta sarada.


CAPRA
Dorinta de a munci, tenacitatea si seriozitatea de care dai dovada in aceasta perioada, alaturi de inspiratia creatoare care iti anima gandurile, te pot conduce catre atingerea unui scop bine stabilit.


MAIMUTA
Este posibil sa ai parte de o revelatie intr-un context destul de banal: citind un articol dintr-un ziar sau dintr-un site, o reclama sau o carte. Poate afli un secret fara sa vrei si aceasta insiruire de evenimente aparent fara logica te va pune pe ganduri.


COCOS
Chiar daca ideile tale par a fi putin mai neobisnuite pentru persoanele din jur, nu ezita sa le pui in practica si sa le duci catre bun sfarsit.


CAINE
Evita sa iti imaginezi scenarii false. Cu siguranta, nu te va ajuta la nimic. Bucura-te, in schimb, de darurile native de care dispui, acordandu-le timp si spatiu in viata ta pentru a le pune cat mai mult in valoare. Este posibil sa ai o intalnire amoroasa ce te poate lua prin surprindere.


MISTRET
Daca vei exploata sectorul creativitatii s-ar putea sa culegi roadele in urmatoarea perioada. Ideile tale s-ar putea sa coaguleze spiritul de echipa si sa scoata ce-i mai bun din cei din jur.


SOBOLAN
Daca vrei sa te bucuri de evolutie sociala e cazul sa renunti la activitatile traditionale. Lasa-ti imaginatia sa zburde libera si vei avea numai de castigat.


BOU
Corespondenta cu o persoana apropiata sufletului poate scoate la iveala dorinte nerealiste legate de unele schimbari familiale.


TIGRU
Reeditarea unei vechi povesti de dragoste iti poate aduce oportunitatea de a imbunatati ceea ce nu a functionat foarte bine alta data.


IEPURE
Esti interesat de imaginea de ansamblu si nu te preocupa prea mult detaliile minore. Ai grija ca s-ar putea sa ai de pierdut daca iti scapa ceva din vedere.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni