• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 28 septembrie: Caii trebuie sa fie precauti.Maimutele au parte de o colaborare interesanta

Horoscop chinezesc zilnic 28 septembrie: Caii trebuie sa fie precauti.Maimutele au parte de o colaborare interesanta

Horoscop chinezesc zilnic 28 septembrie: Caii trebuie sa fie precauti.Maimutele au parte de o colaborare interesanta

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 28 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Negocierile si discutiile din aceasta perioada sunt finalizate frumos, obtinand rezultatele dorite.


SARPE
Se anunta o mica problema sentimentala la orizont. Facand apel la diplomatia cu care esti inzestrat, vei gasi calea de mediere a conflictului.


CAL
Ai grija astazi la alegerile si deciziile pe care le iei. Gandeste totul la rece si apoi treci la actiune.


CAPRA
E timpul sa faci ordine in viata ta privata. Chiar daca asta implica sa tai drastic orice conexiune cu persoanele abuzive din viata ta, macar priveste jmatatea plina a paharului: in sfarsit nu vei mai da socoteala si nu te vei mai justifica pentru fiecare pas pe care il facil 


MAIMUTA
Apar propuneri surprinzatoare de la un partener de afaceri. Ti se propune o colaborare interesanta si chiar merita sa ii acorzi atentie.


COCOS
Se pare ca bate vantul schimbarii si s-ar putea sa aduca noutati in sectorul amoros. Se poate infiripa o idila peste noapte si sa te trezesti ca ai din nou fluturi in stomac.


CAINE
Astazi va trebui sa te inarmezi cu perseverenta si rabdare pentru a-ti putea indeplini sarcinile. Te poti confrunta cu multe persoane dificile.


MISTRET
Poate ca e timpul sa iti reevaluezi prestatia. Oare ai fost sincer? Chiar ai jucat corect? Daca nu ai nici mustrare de constiinta, atunci nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi ca s-ar putea ca in curand sa vina si momentul platilor.


SOBOLAN
Iti cauti un loc de munca mai bun si astazi fie auzi niste noutati interesante, fie sa primesti o invitatie la un interviu.


BOU
Se poate sa te muti intr-o locuinta mai mare, sa construiesti, sa renovezi, sa redecorezi, sa inchiriezi profitabil. Ziua de astazi este dedicata mai ales chestiunilor imobiliare.


TIGRU
Urmeaza o perioada agitata. Ai multe lucruri de facut, esti doar o singura persoana.Pote ca ar fi indicat sa ceri sprijinul unor prieteni.


IEPURE
Financiar nu stai chiar bine, de aceea ar fi bine sa-ti dramuiesti fiecare banut si sa nu te avanti in cheltuieli inutile.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni