• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 22 septembrie: Cocosii au probleme cu banii, iar Iepurii au parte de o surpriza in plan amoros

Horoscop chinezesc zilnic 22 septembrie: Cocosii au probleme cu banii, iar Iepurii au parte de o surpriza in plan amoros

Horoscop chinezesc zilnic 22 septembrie: Cocosii au probleme cu banii, iar Iepurii au parte de o surpriza in plan amoros

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 22 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Astazi sunt posibile momente tensionate, insa vei face fata cu brio daca iti vei pastra calmul. Nu raspunde sub niciu forma rovocarilor celorlalti.


SARPE
Esti interesat de investitii imobiliare, achizitii de bunuri de folosinta indelungata si chiar de bunuri de patrimoniu.Vei obtine chiar si un profit frumos daca te implici in astfel de activitati.


CAL

Astazi simti ca esti provocat din toate partile si ca toata lumea vrea cate ceva de la tine.Ce ai spune daca ti-am sugera sa te deconectezi de la retelele de socializare, daca iti inchizi telefonul si nu mai raspunzi la mailuri pentru cateva ore?


CAPRA
Astazi este recomandat sa iti monitorizezi putin starea de sanatate. Unele afectiuni mai vechi s-ar putea sa te scoata din ritmul vietii de zi cu zi.


MAIMUTA
E timpul sa acorzi mai multa atentie vietii domestice. Putina curatenie prin dulapuri,  prin sertare te va ajuta sa iti pui ordine nu numai in lucruri si obiecte, ci si in ganduri.


COCOS
La capitolul bani nu stai prea bine astazi. Nu pentru ca nu ai castiga suficient, ci pentru ca ai de achitat facturi, de facut cheltuieli neprevazute, de returnat unele sume, iar toate aceastea cumulate iti vor cam destabiliza bugetul. 



CAINE
Balantele s-ar putea sa fie nevoite sa ofere o mana de ajutor unei persoane care are mare nevoie de sustinere. Fie trece printr-o despartire, fie a aflat un diagnostic ingrijorator, in orice caz are nevoie sa auda cateva cuvinte de imbarbatare.


MISTRET
Mistretii vor fi nevoiti sa se ocupe de rezolvarea unor probleme ce nu mai suporta amanare. Vor fi totusi eficienti si vor reusi sa finalizeze totul in timp util.


SOBOLAN
Te dedici prea mult cauzelor si oamenilor din jur si uiti de propria persoana. Prin urmare, rezerva timp si pentru sufletul tau.


BOU
Nu incerca sa-ti rezolvi problemele singur, pentru ca esti doar un om si nu ai capacitatea fizica de a solutiona totul, deodata.


TIGRU
Astazi totul se va rezolva cat ai bate din palme, pentru ca se pare ca dai randament in tot ceea ce intreprinzi.


IEPURE
Partenerul de viata iti pregateste o supriza si ai face bine daca ai acceptat-o fara prea multe indoieli.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni