• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc de weekend 25-27 septembrie: Dragonii au parte de sarisfactii financiare, iar Cocosii sunt impulsivi

Horoscop chinezesc de weekend 25-27 septembrie: Dragonii au parte de sarisfactii financiare, iar Cocosii sunt impulsivi

Horoscop chinezesc de weekend 25-27 septembrie: Dragonii au parte de sarisfactii financiare, iar Cocosii sunt impulsivi

Ce iti rezerva astrele pentru weekendul 25-27 septembrie.

DRAGON
Relatiile de la locul de munca sunt satisfacatoare, mai ales pentru ca esti implicat intr-un proiect comun ce iti va aduce satisfctie financiara.


SARPE
Daca te preocupa afacerile imobiliare, vanzarile sau achizitionarea de pamanturi, astazi este ziua potrivita pentru a incepe prospectiuni in acest sens.


CAL
Astazi nu este o zi potrivita semnarii unor acte sau achizitionarii unor bunuri fara a fi studiat toate aspectele tranzactionale.


CAPRA
Astazi nu te simti prea bine, dat fiind ca o persoana apropiata se confrunta cu unele probleme. Din pacate insa nu-i poti fi de mare ajutor, pentru ca aceasta persoana se incapataneaza sa ramana prinsa in situatia sa, fara sa dea semne ca isi doreste o schimbare reala.


MAIMUTA
Astazi s-ar putea sa primesti vesti de peste hotare. Fie te va contacta cineva cu care nu te-ai mai auzit de mult, fie te trezesti cu o vizita surpriza.


COCOS
Astazi s-ar putea sa ai tendinta de a nu judeca cu atentie situatiile in care esti implicat. Vei da dovada de impulsivitate, pe care mai apoi s-o regreti.


CAINE
Astazi daca nu vei face apel la bunul simt si logica cu care esti inzestrat, s-ar putea ca energia de care dispui sa scape de sub control si sa se dezlantuie cu consecinte semnificative.


MISTRET
A sosit momentul sa construiesti ceva nou bazat pe experienta trecutului sau cladit pe fundatii deja existente.


SOBOLAN
Fiecare dintre noi are dreptul la manifestarea liberului arbitru. Nu trebuie sa te superi daca ceilalti sunt preocupati cu viata lor personala si nu mai sunt dispusi sa iti sara in ajutor cu aceeasi graba ca inainte.


BOU
Astazi poti fi iritat de modul intruziv in care unele persoane incearca sa-ti patrunda in intimitate, astfel incat te vei simti nevoit sa-ti trasezi spatiul de actiune printr-o atitudine mai agresiva dect de obicei.


TIGRU
Ascensiunea ta este previzibila si certa, dar se face cu seriozitate si multa munca.


IEPURE
Desi ai idei bune si indraznete, cand vine vorba de a le pune in practica peferi sa iti incrucisezi bratele si sa astepti. Nu uita ca ocaziile vin si pleaca si nu se mai intorc.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni