• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc de weekend 22-23 august: Dragonii se bucura de compania celor dragi, iar Iepurii au noroc in dragoste

Horoscop chinezesc de weekend 22-23 august: Dragonii se bucura de compania celor dragi, iar Iepurii au noroc in dragoste

Horoscop chinezesc de weekend 22-23 august: Dragonii se bucura de compania celor dragi, iar Iepurii au noroc in dragoste

Ce iti rezerva astrele pentru weekendul 22-23 august 2015.

DRAGON 

Vei fi surprins de limitele imaginatiei oamenilor si fi fericit in compania celor dragi. Vor exista unele momente excelente pentru destindere.

SARPE 

Activitatile cu prietenii, munca in echipa si tot ce vei face in compania altora vor avea rezultate pozitive. 

CAL

Ai putea descurca in aceasta perioada unele problemele de organizare si planificare. Totodata, ai putea primi un semn de apreciere la care nu sperai.

CAPRA

Vei avea o dispozitie meditativa in acest weekend. Vei sti exact unde te afli si ce astepti de la viitor. Din punct de vedere sentimental, vei fi in forma.

MAIMUTA

Weekendul acesta vei fi deosebit de atragator. Norocul financiar nu te ocoleste. Tot astazi, vei constientiza ce merita efortul si ce nu.

COCOS

Vei asculta opiniile celor din jur inainte de a le exprima pe ale tale si te-ai putea apropia mai mult de cineva din familie. 

CAINE 

Ar fi de preferat sa faci sport sau alte activitati recreative. Relatiile cu angajatorul ar putea fi tensionate, de aceea mai bine ai amana explicatiile.

MISTRET 

Weekendul acesta vei avea numai intentii bune. Vei fi afectuos si tandru, iar persoana iubita va fi incantata de buna ta dispozitie. 

SOBOLAN 

A sosit momentul sa incerci materializarea unor vise, caci nu-ti sta mintea la treaba in aceste zile. 

BOU 

Cea mai buna metoda de a-ti imbunatati situatia este sa depui mai mult efort. Afectiv, nu se intrevede niciun nor la orizont, astfel incat bucura-te de aceasta perioada.

TIGRU 

In perioada urmatoare vei tine cont de sensibilitatea celor din jur. Vei face tot posibilul in acest sens si vei fi surprins de increderea acordata.

IEPURE 

Simtul tau practic va fi prezent intregul weekend, iar in relatiile amoroase ti se vor face atentii tandre.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni