• PRO TV
  • Horia Brenciu: ”Concertul meu va fi un adevărat brad de Crăciun”

Horia Brenciu: ”Concertul meu va fi un adevărat brad de Crăciun”

Horia Brenciu: ”Concertul meu va fi un adevărat brad de Crăciun”

Pe 18 și 19 decembrie, Horia Brenciu și HB Orchestra vă așteaptă la un spectacol extraordinar, la Sala Palatului, sub titlul ”Sunt cine vreau să fiu!”. 

Cu această ocazie, Horia Brenciu, antrenor la emisiunea Vocea României, a acordat un scurt interviu protv.ro

Cine vrea să fie Horia Brenciu?

Aș vrea să fiu un om mai bun, cu fiecare zi. Aș vrea să fiu mai înțelegător, mai generos și să nu judec pe nimeni. Aș vrea să fac eu un prim pas, pentru orice idee care face viața mai frumoasă, nu să aștept pe altcineva să-l facă! Una peste alta, sunt un brașovean care-și iubește familia, oamenii, munca, țara și care acum, la puțin peste 40 ani, simte că deține cea mai mare cantitate de energie! Sunt un om căruia îi place să încerce zilnic câte ceva nou. Ceva nou care poate fi o idee, un om pe care-l întâlnesc pentru prima data sau chiar și o Academie de arte. Am învățat că e bine să le las pe toate să vină, fără opreliști, în viața mea. 

Despre ce este acest concert? Care este mesajul tău pentru fani?

Pe 18 și 19 decembrie, la Sala Palatului e un spectacol eveniment care se întâmplă o dată la un deceniu. Mi-am propus să aniversez la fiecare 10 ani Revoluția din ‘89. Anul asta e prima dată! De la invitații speciali, până la piesele cântate, toate vor face din concertul meu un adevărat brad de Crăciun.

Ce înseamnă pentru tine, după atâția ani de carieră, să cânți în fața unei săli pline, precum Sala Palatului?

E... ca la început. Emoții nebune si așteptări majore și din partea celor care au cumpărat un bilet, dar în special din partea mea. Fiecare an înseamnă o și mai mare nouă provocare. La fiecare spectacol, publicul meu își dorește ceva nou, surprizător. Și eu iubesc să fac asta pentru el! Am o echipă bună, ne place ceea ce facem și când investim ceva într-o idee ne gândim dacă ar aduce zâmbetul pe fețele oamenilor. Așa ne cântărim noi spectacolul, prin emoțiile oamenilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni