• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horia Breciu a adus lucruri simple în platoul Vorbește lumea. Cum a decis să-și creeze propriul podcast 

Horia Breciu a adus lucruri simple în platoul Vorbește lumea. Cum a decis să-și creeze propriul podcast 

Horia Brenciu pare să fie o sursă inepuizabilă de energie. Își împare timpul între platoul de filmare Masked Singer, familie și proiectele personale. Recent el a decis să își îndeplinească un vis pe care îl avea de mai mult timp, acela de a modera propriul podcast.

Invitat în cadrul emisiunii Vorbește lumea, Horia Brenciu a prezentat cel mai nou proiect al său, de care este nespus de mândru: podcastul "Lucruri simple". Prima invitată a lui Horia Brenciu este chiar Adela Popescu. Prezentatoarea va vorbi cu drag despre familia ei și,spre surprinderea tuturor, va accepta să cânte, de dragul vremurilor trecute. 

Întrebat despre Lucrurile Simple, Horia a dezvăluit: "Eu nu voiam doar să fac un simplu dialog cu cineva, să-l pun în fața camerei și să îl întreb ce mai faci, cum a fost adolescența, copilăria ta, a trecut o oră jumătate de discuție, am pus clipul pe Youtube și gata. Pentru mine adevărata motivație a podcastului este să îl surprind plăcut pe cel din fața mea.Dacă el se bucură apoi se pot bucura mai departe și cei care văd momentul", a povestit Horia Brenciu.

Premiera podcastului va avea loc luni, 8 noiembrie, la ora 18, pe canalul de YouTube - Horia Brenciu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni