• PRO TV
  • Happy Week la Huawei. Ce device-uri de ultimă generație poți cumpăra cu o reducere de până la 40%

Happy Week la Huawei. Ce device-uri de ultimă generație poți cumpăra cu o reducere de până la 40%

Happy Week la Huawei. Ce device-uri de ultimă generație poți cumpăra cu o reducere de până la 40%

Dacă ești pasionat de tehnologie și te afli în căutarea celor mai bune oferte la dispozitivele preferate, Huawei a anunțat lansarea unei campanii speciale cu discount-uri în fiecare lună din 2021, iar cei interesați au parte de prețuri fără egal la dispozitivele preferate de ultimă generație. Prima ediție a Huawei Happy Week se desfășoară în perioada 15-21 ianuarie 2021, însă veștile bune abia acum vin.

A treia săptămână a fiecărei luni va fi specială pentru românii aflați în căutarea celor mai noi și avansate device-uri. Huawei a pregătit prețuri speciale la o gamă largă de dispozitive care ne fac viața mai ușoară: laptopuri și tablete, telefoane mobile și wearables. În perioada 15-21 ianuarie 2021, reducerile pot ajunge la un preț cu 40% mai mic decât până acum, iar oferta poate fi cosultată pe site-ul www.huaweimobilestore.ro.

Happy Week se desfășoară și în magazinele Huawei Experience Store din AFI Palace Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. Fie că ai drum în aceste zone comerciale, fie că preferi să cumperi online, iată mai jos câteva device-uri care ți-ar putea face cu ochiul:

Smartphone-ul HUAWEI P40 este disponibil în cadrul campaniei cu un discount de 10% din prețul de vânzare recomandat, de 999 lei.

HUAWEI P Smart 2021, cu baterie generoasă de 5.000 mAh, poate fi achiziționat cu reducere de 10%, aplicată prețului de vânzare recomandat, de 899 lei.

Tableta HUAWEI MediaPad T10 WI-FI, cu un design practic, ideal pentru orice vârstă și stil de viață, este disponibilă în cadrul ediției din luna ianuarie a Huawei Happy Week la un preț mai mic cu 10% față de cel recomandat de 599 lei.

HUAWEI FreeBuds Studio, căștile wireless care răspund celor mai exigente cerințe audio cu ajutorul sistemului dinamic inteligent Active Noise Cancellation, pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10% din prețul recomandat de vânzare, de 1.299 lei.

HUAWEI FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, sunt disponibile la un preț special în cadrul campaniei, cu un discount de 10% al prețului recomandat de vânzare, de 999 lei.

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, cu proprietăți acustice de ultimă oră, confortabili și ușor de integrat în orice ținută, sunt disponibili în intervalul 15-21 ianuarie cu un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat, de 1.499 lei.

HUAWEI Watch GT2 Pro sau HUAWEI Watch Fit, din categoria smartwatch, beneficiază și ele de o reducere importantă de 20% la achiziționare. Discount-ul de 20% se va aplica prețului recomandat la vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului de fitness HUAWEI Watch Fit, de 499 lei.

Cântarul inteligent HUAWEI Body Scale, special conceput pentru cei preocupați de controlul greutății corporale, este și el disponibil de Happy Week la un preț cu 40% mai mic decât prețul de vânzare recomandat, de 149 lei. 

Pentru HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15 consumatorii benefiează de un cadou surpriză la achiziția dispozitivelor din magazinele Huawei, fizice sau online.

Articol susținut de Huawei Consumer Business Group România.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni