• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Gravidă în aproape 7 luni, Roxana Vancea arată senzațional! "Oamenii s-au gândit că am pierdut sarcina, la cum arăt"

Gravidă în aproape 7 luni, Roxana Vancea arată senzațional! "Oamenii s-au gândit că am pierdut sarcina, la cum arăt"

Multă lume nu crede că e gravidă și ea însăși spune că unele persoane s-au gândit că a pierdut sarcina, la cum se prezintă. 

La Vorbește lumea, Adela a rămas fascinată de cum arată Roxana și a afirmat: "Nu e corectă întrebarea câte kilograme ai luat." Roxana a răspuns:
 
"Am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua. Și mănânc mult. Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc. Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele." 



 

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit anul trecut și se înțeleg de minune. Mai mult, Roxana spune că a devenit mamă și pentru băiatul mai mare al lui Dragoș, care e deja foarte atașat de frățiorul lui, deși acesta nu s-a născut încă: "Îmi spune să opresc mașina să îl pupe pe bebe," declară Roxana.

Mai multe declarații spumoase făcute de Roxana Vancea și de Dragoș Paiu la "Vorbește lumea" vedeți în video-ul atașat acestui material.


FOTO: ROXANA VANCEA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni