Giulia Nahmany, marcată de pierderea mamei: “Ocazional mai simt energia ei!”

Giulia Nahmany a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viața după moartea mamei sale. 

„E o zi foarte specială! Astăzi ar fi trebuit să fie ziua mamei mele, Daniela. Nu-mi vine să cred că în curând se fac șapte ani de când am pierdut-o. Parcă a fost ieri. Și parcă acea gaură devine din ce în ce mai mare. Din momentul în care eu am pierdut-o pe ea, atunci s-a produs acea schimbare. (...) Am avut șansa să găsesc anumite persoane: ghizii mei spirituali, care m-au ajutat în acest sens și m-au făcut să înțeleg anumite aspecte. Chiar și vizavi de moarte. Eu mi-am schimbat perspectiva asupra a ceea ce înseamnă moartea fizică. Pentru mine moartea nu există. Noi doar trecem într-o altă dimensiune”, a spus Giulia la Vorbește lumea. 

Vorbind despre schimbare, Giulia a povestit că se simte grozav în pielea ei și că-și dorește să inspire cât mai multe femei care au probleme cu încrederea în sine. 

Tocmai de aceea, vedeta a realizat mai multe fotografii sexy în costum de baie, în cea mai recentă vacanță. 

“Cel mai important este să ajungem la un punct în care să avem acea încredere în noi. Cred că de fapt asta este lupta cea mare. Am ajuns la acest punct în care să spun: Ok! Mă iubesc așa cum sunt. Fiecare dintre noi avem structura noastră arhetipală, adică așa suntem construiți. Când am ajuns la concluzia că de fapt eu nu voi fi niciodată acea skinny women... Am zis, stai puțin, ia să accept eu cum sunt și să marșez pe chestia asta și să inspir mai multe femei care au această problemă cu kilogramele în plus”, a conchis Giulia. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni