• PRO TV
  • Gina Pistol crede ca se marita dupa "MasterChef - Proba celebritatii", iar Octavian Strunila a intrat in conflict cu Chef Scarlatescu

Gina Pistol crede ca se marita dupa "MasterChef - Proba celebritatii", iar Octavian Strunila a intrat in conflict cu Chef Scarlatescu

Gina Pistol crede ca se marita dupa "MasterChef - Proba celebritatii", iar Octavian Strunila a intrat in conflict cu Chef Scarlatescu

"MasterChef - Proba celebritatii" a debutat marti seara la ProTV cu 15 vedete care au intrat in batalia ingredientelor si a aromelor culinare.

Fara concesii, fara menajamente si invitandu-i sa lase la usa celebritatea, cei trei jurati ai show-ului de la Pro Tv s-au aratat nemilosi inca de la prima proba a serii, autograful culinar pe care cele 15 vedete l-au avut de pregatit pentru a arata la ce nivel se situeaza in bucatarie. Si daca multi se asteptau ca atmosfera sa fie foarte relaxata, au descoperit imediat ca juratii chefi nu glumeau atunci cand i-au avertizat ca ii vor coace la foc iute si ii vor toca marunt pe tot parcursul competitiei.

Show-ul de la Pro Tv a fost lider de audienta marti seara, astfel ca in minutul de maxima audienta de la 21.38 "MasterChef" obtinea pe publicul sau tinta un varf de 16,4 puncte de rating si 32,8 % cota de piata, in vreme ce Kanal D obtinea tot atunci 10,6 puncte de rating si 21,2 % cota de piata, iar Antena 1 2,8 puncte de rating si 5,5 procente din cota de piata. In intervalul orar 20.24-22.32 "MasterChef - Proba celebritatii" a fost lider incontestabil de audienta cu o medie pe publicul din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 11,6 puncte de rating si 23,6 % cota de piata, urmat de Kanal D cu 8,4 puncte de rating si 17 procente din cota de piata, si Antena 1 cu 4,3 puncte de rating si 8,7 cota de piata. 

Voi juriza farfuria, nu ma intereseaza persoana, ci doar ce a gatit”, a avertizat din start Catalin Scarlatescu. ”Vreau sa vad farfurii la fel de frumoase ca in celelalte doua sezoane de MasterChef”, a adaugat si Sorin Bontea. ”In acest concurs, vom sterge cu buretele totul si ne vom cunoaste prin prisma a ceea ce veti aseza in farfurie”, a tinut si Florin Dumitrescu sa adauge.

Pasionati de bucatarie si cu povesti interesante legate de gatit, fiecare vedeta in parte a tinut sa isi exprime bucuria de a se afla in bucataria MasterChef si de a avea astfel ocazia sa arate ce talente culinare ascunde. ”Mi-am dorit toata viata sa fac o scoala de chefi, insa cand am adunat ceva banuti m-am gandit ca m-ar ajuta sa imi cresc copilul si sa am caminul meu. Si n-am facut scoala de chefi”, a marturisit Elena Lasconi, bucuroasa ca are acum sansa de a gati la cel mai inalt nivel. ”Pana la 3 ani am stat cu bunica si varul meu in Moldova, in Ceahlau, si cele mai placute amintiri sunt cele din jurul mesei, la noi se gatea fabulos”, a povestit si Jojo despre inspiratia sa in bucatarie. ”A trebuit sa invat sa-mi fac de mancare pentru ca ajungeam tarziu acasa si nu imi mai trezeam parintii. E important sa mananci mancare proasapta si asa am inceput eu sa gatesc”, a adaugat si Don Baxter, in vreme ce Pasha Man a completat, cu umorul caracteristic: ”Cred ca gatesc dintotdeauna, nu stiu ce cauta restul aici, pentru ca am venit eu cu Baxter.”

La prima intalnire cu bucataria MasterChef, cele 15 vedete au primit sarcina de a gati un preparat care sa ii reprezinte, un autograf culinar cu care sa isi faca intrarea in concurs. Au avut la dispozitie 60 de minute pentru a cotrobai prin camara plina de ingrediente variate, alese si multe chiar necunoscute, apoi pentru a-si organiza bancul de lucru si a pregati cate o reteta savuroasa care sa le poarte semnatura. Presati de timpul care se scurgea cu repeziciune, concurentii au incercat sa dea tot ce au mai bun si sa demonstreze ce stiu despre bucatarie. 

Odata ajunsi fata in fata cu juratii, concurentii vedete au avut parte de multe momente neasteptate, de tensiune, dar si de foarte mult umor. Gina Pistol si-a prezentat farfuria cu midii insotita de multe zambete si voie buna. ”Rad pe sistem nervos”, a recunoscut blonda in fata juriului, neputand sa-si stapaneasca rasul. ”Incet, incet invat, sa vedeti cum voi fi la sfarsitul show-ului. Sunt sigura ca o sa ma marit dupa aceasta emisiune”, a glumit ea.

Serban Copot a fost certat ca risotto pe care l-a prezentat nu se ridica la nivelul asteptarilor, juratii numindu-i preparatul ”coliva”. ”Nu stiu daca nu cumva e MonsterChef”, a tinut sa precizeze Hiena. Platingul cu rata al lui Pasha Man a starnit multe hohote de ras. Constient ca se prezinta in fata juriului cu o bucata de carne nefacuta, acesta a avut parte de cele mai hazlii comentarii din partea chefilor: ”Rata ta macane, e vie”, i-a atras atentia Scarlatescu, in timp ce Bontea a adaugat: ”La cum arata rata asta, daca aveam vreun veterinar in zona aproape ca o salva.”

Si Octavian Strunila  a intrat in conflict cu chef Scarlatescu dupa ce juratul l-a invitat sa manance decorul din farfurie, spunandu-i ca dintr-o o farfurie corect aranjata se mananca tot. ”Imi pare rau pentru tine ca te-ai pus rau cu Catalin”, i-a atras atentia Florin. “Va rog sa mancati dumneavoastra cele trei oase pe care le are cotletul de miel”, a ripostat Octavian.  

Catalin Josan a fost singurul concurent care nu a reusit sa isi aranjeze mancarea pe farfurie, astfel ca a prezentat un beef Wellington in tava. Elena Lasconi a mizat pe o combinatie inedita de ciuperci, ou si ficat de gasca, in vreme ce Laura Cosoi a ales un piept de rata cu sos de smochine si curmale si piure cu menta, Carmen Serban o salata cu pui, iar Adrian Daminescu un preparat de baza de paste. Obisnuit cu scena, Ioan Isaiu a recunoscut ca la MasterChef se simte ca la primul sarut, astfel ca emotiile i-au dat mari batai de cap. Si surorile Cheeky au fost certate, insa acestea au recunoscut deschis ca se afla in concurs pentru a invata si ca nu se feresc de munca, astfel ca au gatit cu daruire si nu s-au ferit nici macar sa curete podeaua atunci cand au murdarit-o.  

La finalul acestei probe toate cele 15 vedete au primit cu bucurie sorturile MasterChef, in vreme ce juratii i-au avertizat ca greul de-abia de acum incepe.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni