Gina Pistol a dat proba de sinceritate la "Vorbeste lumea"

Gina Pistol a dat proba de sinceritate la "Vorbeste lumea"

Gina Pistol s-a dezbracat de secrete in editia de ieri Vorbeste lumea si a raspuns la toate intrebarile legate de relatia ei cu Alin Cocos si ce isi doreste pe viitor.

Gina a vorbit si despre posibilitatea de a fi inselata in dragoste: La 20 de ani spuneam ca nu o sa iert niciodata daca ma inseala un barbat! Viata te duce uneori mai departe si astea sunt niste prostii!, apoi a completat: Cred ca a ajuns si el la un nivel la care nu mai prefera cantitatea ci calitatea si ar fi fraier sa piarda o femeie ca mine!.

Astazi, de la ora 15:00, Nadine, Sore, Vica si Razvan sunt pusi pe fapte mari, iar sarbatorirea oamenilor dragi este principalul punct pe lista lor. Telespectatorii vor avea parte de lectii de machiaj, sfaturi de alimentatie sanatoasa de la Ileana Lazariuc, dar si o invitata supriza in platou, o persoana care i-a fost alaturi Vicai timp de trei luni la Ferma Vedetelor. 

Ce vedete vor fi sarbatorite, dar si ce personaj inedit vine in platoul Vorbeste lumea, vedem de la ora 15:00, numai la PRO TV. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la ora 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni