• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Giani Kiriță, intervenție estetică după revenirea din jungla Dominicană. Ce schimbare și-a făcut fotbalistul

Giani Kiriță, intervenție estetică după revenirea din jungla Dominicană. Ce schimbare și-a făcut fotbalistul

Invitat pe platoul de la Vorbește Lumea, Giani Kiriță a vorbit despre tot ce a făcut odată întors din jungla Dominicană, unde a filmat pentru emisiunea Sunt Celebru, scoate-mă de aici!.

Pentru început, Giani Kirita le-a povestit prezentatorilor despre experiență sa în Republica Dominicană, despre problele dificile și cum a slăbit 14 kilograme, după care le-a dezvăluit că odată întors acasă a recurs la o intervenție estetică. Vedeta s-a prezentat în platou cu câteva semene sub ochi și le-a spus celor prezenți că a suferit o blefaroplastie pentru a-și îndepărta cearcănele.

"M-au operat și mi-au scos surplusul de piele și nu am nici doua săptămâni (...). Merg la clinică acolo și îți dai seama mă duc pentru programare, îți ia sânge și intru acolo și erau câteva fete pansate. Și zic sărut-mâna și zice fata aia: "pentru ce ați venit?" și acum simțeam energia din spate. Toate așteptau să zic ce caut eu acolo, silicoane, buze. Și, auzi, am uitat să zic blefaroplastie și zic "cearcăne, am cearcăne", a povestit Giani Kiriță despre momentul în care s-a prezentat în cabinetul medicului estetician pentru a scăpa de cearcăne.

De asemenea, Giani Kiriță a participat și la rubrica cu întrebări "ce-ai face dacă...?". Răspunsurile sale le puteți auzi în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni