• PRO TV
  • George Burcea a dus-o pe Viviana Sposub la bunica lui. „Te iubim mult. Cu toții”

George Burcea a dus-o pe Viviana Sposub la bunica lui. „Te iubim mult. Cu toții”

George Burcea a dus-o pe Viviana Sposub la bunica lui. „Te iubim mult. Cu toții”

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub evoluează. Cei doi foști concurenți de la „Ferma” sunt din ce în ce mai apropiați și au făcut loc în viețile lor mai multor persoane dragi.

George Burcea s-a simțit de minune în sânul familiei iubitei sale. Actorul a cunocut-o pe sora Vivianei și pe iubitul ei, în compania cărora a ciocnit câteva pahare de șampanie. Mai mult, el i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, la Botoșani.

Și Viviana a intrat în familia lui George Burcea, unde a cunoscut-o pe mama actorului, care locuiește tot în Botoșani. Acum, asistenta de la Vorbește lumea a cunoscut-o pe bunica Maria. 

Bunica - 84 de ani, 4 copii, 8 nepoți, 6 strănepoți și nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000... ca să-i țină umbră la bătrânețe. Te iubim mult. Cu toții”, i-a transmis actorul pe Instagram.

Cei doi au importalizat întâlnirea cu bunica Maria și au urcat imaginea într-un Insta Story.

Bunica lui George Burcea a putut afla de la actor ce iubește cel mai mult la Viviana și cât de norocos se simte că a întâlnit-o.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune. Mi-a fost destul de greu fără ea. Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine”, a spus George Burcea după ce a ieșit din emisiunea Ferma.

Fotografii: @viviana.sposub/@george_burcea

Vezi și VIDEO: Revedere emoționantă între Viviana Sposub și George Burcea! “Mă bucur enorm că te-am cunoscut”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni