• PRO TV
  • George Buhnici si Mihai Margineanu vorbesc despre instrumente indispensabile in viitor, duminica, in Apropo TV!

George Buhnici si Mihai Margineanu vorbesc despre instrumente indispensabile in viitor, duminica, in Apropo TV!

George Buhnici si Mihai Margineanu vorbesc despre instrumente indispensabile in viitor, duminica, in Apropo TV!

Duminica, de la 13:05, Apropo TV prezinta penultimul episod din topul Fake News, in cadrul rubricii Romania care este. 

Genul programului: action comedy. Distributia: niste cetateni romani mascati, platiti cu 2.000 euro ca sa joace rolul de traficantii de arme. Unde: o primitoare padure romaneasca. Andi Moisescu, Lucian Mandruta, Costel si Bogdan Naumovici vor vorbi despre ”filmul documentar” realizat de jurnalistii de la Sky News si vor incheia cu influenta pe care Facebook-ul o are asupra viralizarii stirilor false.

De la joaca, la sport - pe termen lung, dronele o sa devina un instrument indispensabil in societatea viitorului. Pana atunci, ne bucuram de spectacol cu George Buhnici si Mihai Margineanu, invitatii rubricii Joyride.

In rubrica Bucatarium, Victor Melian si Razvan Exarhu, jurat MasterChef, vorbesc despre fast casual, un trend culinar aflat undeva la granita dintre fast food si casual dining. Ce gasim intr-un restaurant fast casual? Mese, scaune, fructe si ingrediente proaspete, nu congelate, burgeri newschool si sandvis-uri premium.

Duminica aceasta, in Next Gen aflam care e numitorul comun dintre Andreea Sofronie de la SNSPA, Sergiu Stanciu, specialist in marketing, si Robert Iulian Acsintoaie, cu un an de Politehnica sub centura. Un sound occidental cu influente trap-pop-alternativ. Next Ex mai exact.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni