• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Geanina Ilieș, o mămică super! Prezentatoarea are o relație extrem de apropiată cu fiul ei

Geanina Ilieș, o mămică super! Prezentatoarea are o relație extrem de apropiată cu fiul ei

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii “Hai să fim super!”, este și o mămică super și are o relație extrem de apropiată cu fiul ei, Patrick. 

Frumoasa prezentatoare a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde a povestit că băiatul ei urmează să susțină examenul de Evaluare Națională. 

„Patrick se pregătește pentru Evaluarea Națională. Are aproape 15 ani și să știi că este foarte concentrat pe lucrurile pe care le are de făcut. Eu nu sunt o mamă din asta disperată, să-i impun în fiecare zi să învețe, să scrie. Face lucrurile singur. E un copil extraordinar. (...) E atras mai mult de partea asta umană. Îi place foarte mult și matematica. Alegerea este a lui. Mami îl susține din toate punctele de vedere. Mai avem un pic până la examen”, a declarat Geanina. 

Întrebată de Cove cum a reacționat când a aflat că fiul ei are o iubită, prezentatoarea a avut un răspuns amuzant. “Mi-a zis să nu vorbesc despre asta. Să presupunem că Patrick va veni acasă iubita lui, respectiv Ingrid, și îmi va face cunoștință cu ea. Bineînțeles că eu voi avea o atitudine foarte foarte serioasă și în momentul ăla mă voi gândi că băiatul meu a crescut”, a spus râzând Geanina. 

Prezentatoarea a vorbit și despre emisiunea “Hai să fim super” , a cărei gazdă este. “Am avut niște somități în emisiune și-mi face o deosebită plăcere că am ocazia asta, să stau de vorbă cu oameni minunați. Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Mihai Leu, Benny Adegbuyi, care are un suflet extraordinar și în ciuda faptului că îl vezi atât de mare, el este atât de sensibil și un familist convins”, a mărturisit Geanina despre invitații emisiunii care poate fi urmărită pe PRO TV Plus și sport.ro.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni