• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Geanina Ilieș, despre Gospodar fără pereche: „Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”

Geanina Ilieș, despre Gospodar fără pereche: „Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”

Geanina Ilieș, despre Gospodar fără pereche: „Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”

Geanina Ilieș este noul prezentator al emisiunii Gospodar fără pereche. Dar asta știați deja. Dar ceea ce nu știați e că până să ajungă aici a fost unul dintre cei mai înfocați fani ai show-ului de la PRO TV.

Prezentatoarea TV și fiul ei, Patrick, se uită și acum la Gospodar fără pereche, emisiune pe care o apreciază fiindcă „poate schimba vieți”. Geanina Ilieș vorbește într-un interviu acordat PROTV.RO despre noua provocare profesională, Gospodar fără pereche, dar și despre relația cu fiul Patrick și despre bărbatul misterios din viața ei.

Geanina, facem dragostea rurală la PRO TV. Ce înseamnă pentru tine experiența Gospodar fără pereche?

„Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint Gospodar fără pereche a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac. Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea. Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit.”

Ai crescut în București, la bloc. Ai putea trăi la țară? 

„Da, n-am avut nicio legătură cu viața de la țară. Cred că cea mai frumoasă experiență din viața mea a fost Ferma, iar acolo am dorit să învăț și lucrurile astea specifice satului, pentru că nu am avut bunici la țară. Cea mai mare bucurie pentru mine a fost să învăț să mulg vaca, să rânesc la porci, să am grijă de animale. Înainte de a intra în fermă, am navigat pe YouTube să văd cum se mulge vaca, pentru că nu voiam să mă fac de râs.”

Cum sunt gospodarii noștri și cum te înțelegi cu ei?

„Sunt niște oameni minunați, poate mai diferiți fiindcă sunt mai tineri și au alte mentalități. Gospodarii noștri sunt contemporani, dar pe tradiție, frumoși și sunt sigură că publicul o să-i adore. Toți sunt fascinanți, muncitori, foarte frumoși și isteți. Nu pot să fac diferențe, îi iubesc pe toți la fel.”

Ce a zis fiul tău când a aflat de noul proiect?

„Da, a zis ceva interesant: Uau, mami! Când pleci? (râde) El a trăit experiența Ferma, unde am stat plecată 3 luni. Când m-am întors, pentru mine a fost un șoc fiindcă avea și vocea schimbată. Iar el mi-a zis că avut două etape, pe care le-a trăit în paralel: a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că nimeni nu mi-a spus să nu fac aia sau aia, iar cealaltă etapă e că mi-a fost greu fără tine, de la teme până la joacă. Acum s-a bucurat pentru mine și a zis că abia așteaptă să vadă emisiunea.”

Ai putea să te muți vreodată la țară dacă ai găsi un gospodar pe măsura așteptărilor tale?

„Eu am ales să nu-mi cumpăr apartament în București și am optat pentru o casă, lângă București. Îmi place liniștea și să stau la curte. La un moment dat, mă bătea gândul să-mi iau un cal, dar mi-am dat seama că sunt niște costuri destul de mari. Dacă aș avea timp, mi-ar plăcea să am și găini, și vaci... Între timp mi-am luat un câine, care e cât mine de mare. Da, mi-ar plăcea să am o țară a mea. Poate pe viitor, nu se știe. Dar am cunoscut gospodarii și știu că am unde să mă întorc atunci când mi se face dor de țară.”

Despre gospodarul tău de acasă ce ne poți spune?

„El mă inspiră în tot ceea ce fac eu. Și cred că ăsta este cel mai important lucru. Se înțelege foarte bine cu Patrick și este un exemplu pentru el.”

Vezi și VIDEO - Geanina Ilieș: „Emisiunea asta m-a scos în lume. Nu e ușor după Anamaria Prodan”


 

Care au fost cele mai grele momente de la filmări, de până acum? E o experiență complet nouă pentru tine

„Am descoperit o echipă extraordinară la Gospodar fără pereche, de la PR la producători, operatori și scenografi. Nu ai cum să nu te simți bine în asemenea condiții, iar mie mi-au ușurat efectiv munca. Cred că și felul meu de a fi s-a completat cu această emisiune și am decis să nu caut să fiu un personaj, ci să fiu eu, Geanina, fata haioasă și isteață și căscată și împiedicată și empatică, exact așa cum sunt eu. Greu la filmări a fost să bat țara-n lung și-n lat, într-un timp scurt, să vizitez gospodarii și să parcurg peste 3.000 de kilometri. De-abia aștept să vedeți cu toții ce sezon minunat de Gospodar fără pereche pregătim!”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni