Geanina Ilieș a devenit mămică la 21 de ani. Care e relația cu fiul ei, Patrick

Prezentatoare emisiunii "Gospodar fără pereche" a stat de vorbă cu Adela și Cove despre relația pe care o are cu Patrick băiatul ei adolescent, în vârstă de 13 ani.

"E normal că Patrick în această perioada să ceară să îi fie respectate spațiul personal și intimitatea. Și îl înțeleg. Mi-am asumat că trebuie să fiu pregătită să găsesc din ce în ce mai des închisă ușa de la dormitor, chiar dacă e greu să accept aceste schimbări încerc să nu le iau personal și să nu mă panichez. Sunt conștientă că sunt doar niște semne ale dezvoltării independenței lui. Știu că sunt o influență puternică în viață lui și am ales să fiu eu un exemplu pentru el în tot ceea ce fac, decât să-i țin predici.



Să existe o comunicare bazată pe respect, emaptie și îndeplinirea sarcinilor zilnice. Cea mai importantă este comunicarea. O fac în mediul lui, fără să îl sufoc cu întrebări. Când ne uităm la o emisiune preferată, la meciuri de fotbal. Sunt oportunități prin care eu îmi dau seama care sunt lucrurile de care este interesat. Chiar și în mașină la drum lung există un moment in care ne întărim legătură. Este mai predispus să povestească, eu fiind atentă la drum, el nu este nevoit să ma privească in ochi, astfel scade disconfortul pe care oricare dintre noi îl resimțim atunci când ne confesăm altei persoane", spune Geanina Ilieș despre relația pe care o are cu băiatul ei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni