• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Gabriel Gotabiță, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent

Gabriel Gotabiță, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent

Adela Popescu a avut un invitat special la Vorbește lumea. În platoul emisiunii și-a făcut apariția Gabriel Cotabiță, care a venit și cu o surpriză muzicală pentru telespectatori. 

“Dacă eram mai relaxat, începeam să plâng!”, i-a mărturisit Gabriel Adelei, după ce a interpretat piesa “O nouă zi!”. În videoclipul melodiei apare și regretatul actor Bogdan Stanoevici, care a murit la începutul anului după ce s-a infectat cu coronavirus.

La începutul lunii octombrie, îndrăgistul artist s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate și a ajuns din nou pe mâna medicilor. Gabriel Cotabiță i-a povestit Adelei de ce a ajuns la spital. 

"Sunt într-o perioadă care o aveam scrisă, în care mi se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătății. Îmi apar probleme pe care nu le cunoșteam. De exemplu, problemele pe care le am cu tiroida. Am avut probleme anul trecut. Crăciunul și Revelionul le-am petrecut în spital cu Covid-19. (…) Norocul meu a fost că am avut niște oameni drăguți în spitale, la Colentina a fost ultima întâmplare”, a povestit Gabriel Cotabiță.

“M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg… am căzut din picioare, pur și simplu. Nu am făcut efort… Când ți se hotărăște că ai treabă, ai treabă. La mine așa e! (...) Și în rândul trecut, mi-au zis că mi s-a făcut rău că am făcut efort. Nu am făcut niciun efort, mamă”, a adăugat artistul. 

Cântărețul a mărturisit că a reușit să depășească această perioadă grea cu ajutorul medicilor.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni