• PRO TV
  • Gabriel Dorobanțu, diagnosticat cu Covid-19. Mesajul emoționant pe care l-a transmis celor care i-au salvat viața

Gabriel Dorobanțu, diagnosticat cu Covid-19. Mesajul emoționant pe care l-a transmis celor care i-au salvat viața

Gabriel Dorobanțu, diagnosticat cu Covid-19. Mesajul emoționant pe care l-a transmis celor care i-au salvat viața

Interpretul șlagărelor “Hai, vino, iar în gara noastră mică” și “Să nu vii iar să mă cauți” a ajuns pe un pat de spital, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Gabriel Dorobanțu a făcut mărturisirea pe Facebook, acolo unde a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire cadrelor medicale care l-au îngrijit. 

Gabriel Dorobanțu a trecut printr-o cumpănă după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 și a avut nevoie de spitalizare. Artistul a fost internat 12 zile la spitalul din Băicoi, iar medicii au reușit să-l repună pe picioare. 

”Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc, iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată apreciera d-lui Zanfir, managerul Spitalului Covid Băicoi – Patrik”, a scris cântărețul pe pagina de Facebook. Gabriel Dorobanțu a postat și o fotografie cu cadrele medicale, care apar pe holul spitalului, îmbrăcate cu combinezoane albe și purtând măști de protecție. 
 

Pe acesti oameni si incă altii ,care m-au salvat,nu-i cunosc. Le stiu numele:...

Publicată de Gabriel Dorobantu pe Duminică, 13 decembrie 2020

Sute de fani i-au lăsat mesaje de încurajare artistului și i-au transmis sănătate. Gabriel Dorobanțu s-a retras de câțiva ani într-o căsuță cochetă din localitatea Cornu, județul Prahova. Îndrăgitul cântăreț va împlini luna viitoare 68 de ani.

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni