Gabriel Coveșeanu, depistat cu coronavirus! Ce simptome are prezentatorul

Gabriel Coveșeanu a anunțat că s-a infectat cu noul corovirus. Testul a ieşit pozitiv înainte de Crăciun, iar acum Cove a mărturisit ce simptome a avut şi cum se luptă cu virusul care face atâtea victime peste tot în lume.

Îndrăgitul prezentator a intrat în direct în emisiunea “Vorbește Lumea” și i-a povestit Adelei cum se simte și cum își petrece timpul în izolare. Cove a dezvăluit că s-a izolat de familie încă de la primele semne.

“Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe. Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durt nimic”, a povestit Cove.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni