Fuego, omagiu pentru compozitorul Florin Bogardo în cel mai nou videoclip. Stela Enache apare în el

29 Octombrie 2020, 15:21

Autor: Alina Popa

Pe Fuego și Stela Enache îi leagă de câțiva ani o prietenie sinceră și frumoasă. În semn de prețuire pentru cântăreață, interpretul a lansat un videoclip, în care este prezentată povestea de iubire dintre compozitorul Florin Bogardo și iubita lui soție.

Videoclipul piesei “Învață-mă” a fost difuzat în premieră la emisiunea “Vorbește lumea”. S-a filmat la Vulcanii Noroiași, într-un peisaj de vis, iar în videoclip apare frumoasa artista Stela Enache.

“Printre cele mai frumoase povești de dragoste, dacă nu chiar cea mai frumoasă, a fost cea dintre marele compozitor Florin Bogardo și doamna Stela Enache. A scris o viață pentru ea, toate versurile au fost pentru ea (…) Eu cred că astfel de poveste se naște la 100 de ani. Pentru că rar mi s-a dat să văd o astfel de poveste atât de frumoasă. (…) Știți basmele pe care mi le citea mie bunica din Petre Ispirescu? Așa se întâmplă cu povestea dintre Stela și Florin Bogardo”, a spus Fuego. 

Anul acesta, Stela Enache și Florin Bogardo ar fi împlinit 49 de ani de căsnicie. Compozitorul s-a stins din viață în 2009, în urma unui infarct. Artista a povestit cum și-a cunoscut soțul și cum a supraviețuit iubirea lor în toți acești ani.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus


FULLSCREEN
Fuego, omagiu pentru compozitorul Florin Bogardo în cel mai nou videoclip. Stela Enache apare în el
  • /


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies