• PRO TV
  • (P) Frumusețea înseamnă simplitate și naturalețe

(P) Frumusețea înseamnă simplitate și naturalețe

(P) Frumusețea înseamnă simplitate și naturalețe

Formulele de înfrumusețare și îngrijire au un rol esențial pentru menținerea unui ten frumos și sănătos. Zilnic ne confruntăm cu probleme care ne afectează pielea sensibilă, cum ar fi umiditatea de afară, vânturile puternice, temperaturile prea ridicate sau prea scăzute.

Pentru a menține un echilibru prielnic epidermei, au fost elaborate produsele de la marca Beauty Formulas. Fiind înființată în 1984, compania are la bază metode tradiționale de îngrijire, folosind doar materie primă de înaltă calitate și 100% naturale. Compozițiile produselor sunt prietenoase pentru piele, funcționând instant pentru obținerea rezultatelor dorite.

Sediul companiei se află în Leeds, la nordul Angliei. Beauty Formulas furnizează, comercializează și exportă în peste 50 de țări din întreaga lume. Gama de produse mereu în expansiune, include remedii pentru epilare, scrub-uri, balsamuri, agenți pentru igiena orală, intimă, dar și geluri de duș pentru îngrijirea picioarelor, mâinilor, corpului și a feței. Măștile de față cu extracte naturale, care îndepărtează impuritățile de pe piele și a lăsa aspectul clar și sănătos sunt remediile revoluționare ale companiei.

Brandul este bazat anume pe conceperea produselor farmaceutice, care să servească drept tratament epidermei. Compania este axată pe rezultate, îmbunătățind formulele conform dorințelor consumatorilor.

Formulele sunt perfecte atât pentru perioada rece a anului, cât și pentru cea caniculară, indiferent de tipul de piele. Remediile sunt eficiente, rapide și esențiale pentru o textură radiantă și sănătoasă. Produsele faciale sunt splendide pentru a curăța, hidrata, hrăni și întineri, lăsând pielea lucioasă și tonifiată. Conform studiilor, extractele naturale din componența mijloacelor farmaceutice servesc pe post de exfoliant, îmbunătățind tonusul pielii și regenerând celulele deteriorate.

Aloe vera, castraveții, cărbunele activat, argila, avocado, mușețelul și uleiurile esențiale sunt doar câteva dintre extractele naturale folosite adesea în componența produselor. Consistența organică maximizează beneficiile, fără a provoca reacții adverse neplăcute.

Scopul de bază al companiei este de a impresiona prin eficacitate și diversitate de remedii naturiste. Misiunea de bază este de a oferi consumatorilor o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile. Nu în zadar compania se bucură de popularitate și încredere din partea clienților.

Tipul pielii este individual de la o persoană la alta, iată de ce, este important să alegem corect produsele farmaceutice și cosmetice, în funcție de problemele tenului. Fiecare tip de piele are nevoile sale specifice, pentru a fi îngrijit corect. Specialiștii susțin că există 4 tipuri de ten: uscat, gras, mixt și normal. Pentru o îngrijire mai aprofundată, trebuie să evaluăm tipul tenului, după care să apelăm la produsele Beauty Formulas.

Tenul uscat este fragil și sensibil, cu tentă mată, lipsit de elasticitate și aspru. Acest tip de pielea se ridează mai ușor, este predispus la iritații și deshidratare. Este recomandat să utilizați produse cremoase, fără săpun sau alcool, pentru a evita uscarea pielii. În procesul de curățare, utilizați apă călduță, pentru a păstra sebumul existent în textura epidermei. Demachiantul, tonerul sau apa micelară trebuie să fie pe bază de ulei. Este necesară o cremă cu extracte de ceramide, glicerină, unt de shea și uleiuri esențiale. Măștile de hidratare nu trebuie să lipsească din ritualurile săptămânale.

Tenul gras prezintă pori dilatați și o piele groasă, din cauza secreției mari de sebum. Suprafața pielii poate avea aspectul unei coji de portocale. Din cauza sebumului, epiderma poate fi adesea acneică sau cu puncte negre vizibile. În cazul acestui tip de piele este absolut necesară eliminarea impurităților din pori cu ajutorul unui gel sau a unei spume de curățare. În mod obligatoriu, pielea trebuia exfoliată de cel puțin 2 ori pe săptămână, dar foarte atent, pentru a nu fi iritată. Prin această metodă vor fi îndepărtate celulele moarte. Crema trebuie să conțină ingrediente ușoare, care să redea un aspect mat al pielii și să regleze echilibrul dintre apă și sebumul din țesutul pielii.

Tenul mixt combină atât pielea uscată, cât și cea grasă, pe alocuri. Zona T (frunte-nas-bărbie) se consideră a fi grasă, iar celelalte porțiuni uscate sau normale. Acest tip de ten necesită îngrijire specifică fiecărei zone. Se recomandă folosirea produselor fără săpun și apa micelară cu o concentrație mică. Este potrivită crema sub formă de gel sau cea sebo-reglatoare, pentru a echilibra tenul. Pentru zona T se folosește o mască ce absoarbe grăsimea, iar pentru celelalte zone, una hidratantă și purificatoare.

Tenul normal are o concentrație echilibrată de sebum, o textură netedă, fermă și elastică. Acest tip de piele nu este foarte pretențios, și totuși, necesită îngrijire atentă. Trebuie curățat cu spumă specială, gel sau apă micelară, fără alcool. Crema trebuie schimbată în funcție de anotimp, vara se folosește o cremă matifiantă, iar iarna una hidratantă. Sunt recomandate măștile iluminatoare și scrub-urile exfoliante o dată pe săptămână.

Gama de produse Beauty Formulas conține remedii pentru toate tipurile de ten, oferind grijă și acțiune profundă celor mai adânci straturi epidermice.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni