• PRO TV
  • Florin Prunea a comentat fotografia cu el devenită virală din cauza coronavirus

Florin Prunea a comentat fotografia cu el devenită virală din cauza coronavirus

Florin Prunea a comentat fotografia cu el devenită virală din cauza coronavirus

În ultimele zile, pe rețelele de socializare s-a viralizat o imagine în care apare Florin Prunea, fotografie realizată în anul 1994.

Poza în cauză a fost realizată chiar în timpul unui meci de fotbal care a avut loc la Campionatul Mondial din SUA din 1994, partidă considerată cea mai tristă din istoria naționalei de fotbal. În acel meci, încheiat cu scorul de 1-1, România și Suedia au intrat în prelungiri, iar jucătorii noștri au reușit să marcheze și să preia avantajul pe tabela de marcaj: 2-1.

Din păcate, cu doar 5 minute înainte ca prelungirile să se termine și echipa României să reușească să ajungă în premieră într-o semifinală de Campionat Mondial, Florin Prunea a făcut o greșeală fatală. Portarul naționalei a ieșit greșit la o centrare, iar Suedia ne-a egalat, schimbând soarta meciului și a calificării: meciul a ajuns la penalty-uri, Suedia a câștigat cu 5-4, iar România nu a mai ajuns în semifinale.

Momentul în care Florin Prunea a greșit a fost imortalizat și acum a devenit viral, în contextul pandemiei de coronavirus, iar fostul portar al naționalei, care în prezent este președinte la Dinamo București, a tratat cu seriozitate fotografia.

„Am ieșit, am greșit și am pierdut. Dar era doar un meci. Acum este vorba despre viețile tuturor. Eu stau în casă, stați și voi acasă”, a spus Florin Prunea într-un filmuleț postat pe Facebook de Ionuț Lupescu, fostul lui coleg de la națională și de la Dinamo.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni