• PRO TV
  • Florin Pastramă l-a eliminat pe Matei din Fermă, iar Brigitte a mărturisit că a fost îndrăgostită de Moroșanu

Florin Pastramă l-a eliminat pe Matei din Fermă, iar Brigitte a mărturisit că a fost îndrăgostită de Moroșanu

Florin Pastramă l-a eliminat pe Matei din Fermă, iar Brigitte a mărturisit că a fost îndrăgostită de Moroșanu

Mărturisire uluitoare în ediția de joi seară de la Ferma – Un nou început!: Brigitte a recunoscut că a fost îndrăgostită de Moroșanu! Deranjată de faptul că Florin l-a rugat pe Moroșanu să îi fie antrenor la duelul cu Matei, Brigitte a luat foc și a început să îi spună logodnicului ei, suspinând și cu lacrimi în ochi, cât de mult l-a iubit pe luptător, doar că acesta a trădat-o. Cei doi, Brigitte și Morosanu, nu își mai vorbesc acum, iar Moroșanu îi spune Baba Cloanța.

Matei Negrescu, ultimul venit în fermă, a părăsit show-ul după doar 3 săptămâni. Cu toate că toți concurentii au pariat pe Matei, Florin le-a demonstrat tuturor că-și poate depăși toate barierele. Dorința de a rămâne alături de Brigitte în fermă l-a motivat. Singur împotriva tuturor în arenă, doar cu Brigitte alături, Pastramă a demonstrat de ce este în stare. L-a bătut în două probe pe Matei, a arătat că are forță și că poate sparge lemne ca un adevărat specialist. 

Ferma – Un nou început!, lider de audiență joi seară!

Ediția Ferma – Un nou început! de joi seara a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus detașat topul cu 10.6 puncte de rating și 28.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici: 5.6 puncte de rating și 15.0% share. Peste 1.7 milioane de români din toată țara au urmărit ediția de joi seară. 

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni