• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Flavia Barbu, influencer de succes pe TikTok: “Încerc să le arăt oamenilor realitatea așa cum este”

Flavia Barbu, influencer de succes pe TikTok: “Încerc să le arăt oamenilor realitatea așa cum este”

Flavia Barbu, influencerul de pe TikTok cu peste 700 de mii de urmăritori, a fost prezentă în emisiunea de luni “Vorbește lumea” și a povestit alături de Shurubel și Adela Popescu despre ce i-a adus succesul pe rețelele de socializare și care sunt cele mai mari provocări la care trebuie să răspundă atunci când este în fața fanilor.     

Flavia Barbu este creatoare de conținut video în domeniul lifestyle-ului feminin, dar cochetează în egală măsură și cu partea de fashion. “Încerc să le arăt oamenilor realitatea așa cum este. De când a început era asta a rețelelor de socializare, ne comparăm prea mult viața noastră cu a altora. Așa că mi-am propus să le arăt oamenilor că nu sunt singura care trece prin lucruri mai puțin plăcute”.

N-am crezut din prima că pot face din activitatea mea un job, dar de când m-am mutat la București au apărut mult mai multe oportunități și mi-am dat seama că este ceea ce vreau să fac pe termen lung. Chiar se poate trăi din asta”, a spus convinsă Flavia.

 
Creatoarea de conținut a mai povestit că și-a făcut contul de TikTok la începutul pandemiei și că de atunci a strâns aproape 800 de mii de folowers. “Am început să postez din martie 2020, eram în lockdown. Am postat în așa fel încât fanii meu să nu înțeleagă niciodată că am o viață perfectă. Da, apreciez părțile bune ale vieții pentru care sunt recunoscătoare, dar e important să conștientizăm că nu mereu avem parte doar de frumos în viețile noastre”, a explicat ea.

 
Flavia a mai povestit în emisiune și despre episoadele de bullyng prin care a trecut: “În școala generală am început să mă îngraș, așa că începusem să primesc tot felul de remarci legate de asta… Până atunci fusese extrem de slabă și probabil era un șoc pentru ceilalți să mă vadă grasă”. Pornind de aici, Flavia și-a susținut emoțional fanii pe această temă încă de la început, încercând să le dea sfaturi cât mai bune pentru a depăși perioadele dificile din viața lor.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/ Flavia Barbu Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni