• PRO TV
  • Fiul lui Peter Andre, copia tatălui său: are abdomen cu pătratele la numai 14 ani

Fiul lui Peter Andre, copia tatălui său: are abdomen cu pătratele la numai 14 ani

Fiul lui Peter Andre, copia tatălui său: are abdomen cu pătratele la numai 14 ani

În anii ’etalonul în materie de abdomene era, clar, Peter Andre!  Un abdomen că al lui Peter Andre era visul oricărui bărbat :) Ajuns la 47 de ani, autorul piesei Mysterious Girl este la fel de fit, arată spectaculos și, mai mult, l-a inspirat și pe fiul său mare să tragă de fiare.

Junior, fiul lui Peter Andre cu fosta sa soție Katie Price, s-a lăudat de curând pe rețelele de socializare cu un six pack de invidiat. Adolescentul a fost imediat felicitat de fanii tatălui său, care nu s-au abținut să îi compare pe cei doi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been gyming quite abit lately. I’m no where near to what I wanna be, but I’m getting closer n closer... . . . (Mug shot) ????????????‍♂️ Y am I so like mowgli from the jungle book ????????????‍♂️????????‍♂️????????‍♂️

O postare distribuită de Junior Andre (@officialjunior_andre) pe

“În ultima vreme am stat mult în sală. Sunt destul de departe de cum vreau să arăt, dar ușor, ușor voi ajunge acolo”, a spus Junior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Peter Andre (@peterandre) pe

La 47 de ani, Peter Andre se află la a doua căsătorie: soția sa, Emily, este și frumoasă, și deșteaptă. Aceasta este de profesie medic și împreună au doi copii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni