• PRO TV
  • Filmul "Batgirl", anulat pe ultima sută de metri. Producția dispunea de un buget de 90 milioane de dolari

Filmul "Batgirl", anulat pe ultima sută de metri. Producția dispunea de un buget de 90 milioane de dolari

Filmul "Batgirl", anulat pe ultima sută de metri. Producția dispunea de un buget de 90 milioane de dolari

Filmul "Batgirl", care o avea pe cantareata și actrița Leslie Grace în rol principal, a fost anulat după o investiție de 90 de milioane de dolari. Decizia a fost luată de studioul american Warner Bros. Discovery după luni de filmări, moment în care pelicula se afla deja în ultimele etape ale post-producției.  

Superproducția mult așteptată, realizată de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, nu va ajunge pe platformele de streaming și nici în cinematografe, după ce s-a raportat că nu a avut rezultate bune la proiecțiile-test, cei de la Warner Bros fiind nemulțumiți de reacțiile publicului. Astfel, au decis că o lansare nu ar fi recuperat costurile de producție care s-ar fi ridicat de la 70 la 90 milioane de dolari din cauza pandemiei.
 
Filmul a fost inițial aprobat în 2021, ca parte a unei acțiuni mai ample la Warner Bros de a crea filme de lungmetraj special pentru streaming. Dar studioul a confirmat marți că filmul nu va avea niciodată parte de o lansare având în vedere că rezulatul final pare să fi fost inferior altor filme cu supereroi lansate de companie pe marele ecran.
 
Deși intriga peliculei "Batgirl" nu a fost dezvăluită, povestea urma să fie conectată cu universul DC Comics. Printre actorii viitorului film se numărau: Michael Keton în rolul lui Batman, Leslie Grace în rolul eroinei titulare, Barbara Gordon, J.K în rolul comisarului James Gordon și Brendan Fesser în rolul antagonistului Firefly.

Sură foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni