• PRO TV
  • Filiera rusească, un reportaj despre războiul economic și efectele lui în România, la România, te iubesc!

Filiera rusească, un reportaj despre războiul economic și efectele lui în România, la România, te iubesc!

Filiera rusească, un reportaj despre războiul economic și efectele lui în România, la România, te iubesc!

Industrii esențiale, preluări dubioase și control... ostil! Filiera rusească - un reportaj de Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Cosmin Savu face duminică, la România, te iubesc!, o analiză a unor afaceri făcute de oligarhii ruși în România ultimilor ani. Banii aduși prin diverse vehicule financiare au acaparat bucăți importante din economie, în domenii precise -  industria metalurgică și industria de petrol și gaze, industrii care joacă un rol foarte important în evoluția și independența unei țări.

De mai bine de trei luni, avem la granițe un război în urma căruia rezultă mii de victime, milioane de refugiați, o criză economică care a început și se va întinde pe mulți ani de acum înainte. Este un nou război rece, un război economic care ne va afecta pe toți, dar care între țările vestice și Federația Rusă a început în urmă cu mult timp, mai insidios și penetrant în economiile europene”, a spus Cosmin Savu.

Despre modul în care au acționat afaceriștii din spațiul ex-sovietic afăm mai multe în Filiera rusească, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni