• PRO TV
  • Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina, amintiri despre marele jurnalist: „Era foarte intim și avea o reținere”

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina, amintiri despre marele jurnalist: „Era foarte intim și avea o reținere”

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina, amintiri despre marele jurnalist: „Era foarte intim și avea o reținere”

La mai bine de un an și jumătate de la dispariția lui Andrei Gheorghe, fiica acestuia, Katarina, a deschis ușa casei sale echipei emisiunii Vorbește lumea.

„Dacă el știa că noi avem acum reporteri aici, probabil ar fi avut o mare problemă cu asta, pentru că el era foarte intim și avea o reținere față de a-și arăta toate obiectele și lucrurile pe care le-a strâns”, a spus din capul locului Katarina, fiica vitregă a fostului realizator radio și TV.

În vârstă de 20 de ani, Katarina Dyer este cântăreață și în urmă cu câteva zile s-a cununat civil cu iubitul ei, Dinu.

Tânăra artistă avea o relație foarte strânsă cu Andrei Gheorghe, care a crescut-o de la vârsta de 8 ani. Deși s-a simțit mereu atrasă de munca tatălui ei, Katarina și-a urmat visul de a deveni cântăreață.

„Drumul meu în viață e cu muzica, cântatul și alt fel de exprimare, dar tot mi-ar plăcea să fiu la fel de talentată și deschisă cum a fost el cu toți fanii lui”, a spus Katarina, care nu va uita niciodată cel mai important sfat pe care l-a primit de la „Paps”, cu, îl alinta ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina (@katarina.dyer) on

„I-am zis, la 13 ani, că vreau să fiu cântăreață. Gata, m-am decis! Și el mi-a zis: Dacă nu te ridici în secunda asta în fața tuturor oamenilor ăstora, să te vadă cum cânți, n-o să reușești niciodată să te urci pe scenă, să acaparezi publicul. Și m-am ridicat”, a dezvăluit fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe.

Vezi și VIDEO: Katarina la Vorbește lumea


Katarina Dyer pozează uneori provocator și postează imaginile pe Instagram. Însă, drumul ei în viață e strâns legat de muzică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina (@katarina.dyer) on

Andrei Gheorghe a fost căsătorit de două ori

Realizatorul radio a avut două soții. Prima, Maria Olaru, a născut-o pe Anastasia, singura lui fiică biologică. Au divorțat în 2007, iar fata s-a mutat la mama ei. După divorțul de prima soție, Andrei Gheorge s-a îndrăgostit de Petruța Grigoriu, o femeie care venea și ea dintr-un mariaj eșuat, cu omul de afaceri Irvin Ray Dyer III, dar și cu trei copii. 

Andrei Gheorghe i-a crescut pe toți ca și cînd ar fi fost ai lui.

Realizatorul radio și TV s-a stins din viață la 56 de ani, în locuința sa din Voluntari, la 19 martie 2018. Medicii au stabilit că moartea a survenit în urma unui stop cardio-respirator, pe fondul unor probleme cardiace.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni