Fii detectiv Masked Singer România! Ghicește vedeta de sub mască și câștigă premii cool!

Fii detectiv Masked Singer România! Ghicește vedeta de sub mască și câștigă premii cool!

UPDATE Câştigătorii premiilor concursului Masked Singer România au fost anuntaţi şi contactaţi pe adresa de e-mail cu care s-au înscris în concurs. IMPORTANT! Verificaţi şi folderele BULK, SPAM şi JUNK pentru a vă asigura că nu rataţi e-mailul nostru.

12 vedete din România au intrat în cel mai secretos show de televiziune și în fiecare vineri, de la ora 20:30, la PRO TV, își ascund identitatea. Cine se află sub mască? Aceata e întrebarea care stă pe buzele tuturor. Iar dacă tu ghicești, poți câștiga o mulțime de premii cool.

Săptămâna trecută, primele 6 măști au urcat pe scena Masked Singer România: Vulpoiul, Panda, Unicornul, Tigrul, Extraterestrul și Îngerul au oferit un spectacol de neuitat, dar și câteva indicii care să-i ajute pe cei de acasă să descopere ce personalitate publică din România se află în mască.

În urma votului detectivilor și al celor aflați în public, Extraterestrul s-a demascat, sub această mască ascunzându-se sportiva Sandra Izbașa. 

Acum e rândul celor de acasă să caute indicii și să fie foarte atenți la toate informațiile din emisiune. În fiecare vineri, telespectatorii pot intra în rolul de detectiv.

Tot ce trebuie să facă e să ghicească vedeta, să scrie răspunsul corect, în timpul show-ului, pe site-ul maskedsinger.protv.ro, la secțiunea CONCURS. Iar cel care ghicește primul câștiga hanoracul oficial – ”Don’t talk to me”. 

Săptămâna aceasta, alte 6 vedete vor cânta mascate din cap până-n picioare și vor încerca să le dea bătăi de cap celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Tu cine crezi că se află în spatele măștii?

Masked Singer. Cel mai tare show de entertainment!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni