• PRO TV
  • Femei celebre care au devenit mămici după vârsta de 50 de ani. Miracole există

Femei celebre care au devenit mămici după vârsta de 50 de ani. Miracole există

Femei celebre care au devenit mămici după vârsta de 50 de ani. Miracole există

Femeile sunt capabile de miracole, chiar dacă vârsta nu este aliatul lor cel mai bun.

O serie de femei celebre în lumea întreagă au suferit mulți ani din cauză că au lăsat copiii pe ultimul loc în viața lor. Când, totuși, s-a întâmplat să devină mame, totul s-a schimbat în viața lor.

Janet Jackson (52 de ani) a născut primul ei copil la vârsta de 50 de ani și șapte luni. E vorba de un băiat pe care l-a botezat Eissa al-Mana, rodul celui de-al treilea său mariaj, cu miliardarul qatarez Wissam al-Mana. Din nefericire pentru ea, nici această relație nu a fost una reușită. Janet s-a despărțit de tatăl lui Eissa la trei luni de la nașterea copilului lor, celebra cântăreață acuzând un comportament violent al partenerului ei.

 

My baby and me after nap time.

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Janet Jackson a mai fost căsătorită cu James Curtis DeBarge, un cântăreț de muzică R&B, în perioada 1984-1985, și cu dansatorul mexican Rene Elizondo Jr, în perioada 1991-2000.

Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stalone, a născut la vârsta de 54 de ani, la sfîrșitul săptămânii trecute. Ea este cea mai nouă mămică de peste 50 de ani aflată în lumina reflectoarelor. Fostul fotomodel mai are patru băieți majori, din patru căsnicii anterioare. Noul membru al familiei este o fetiță, botezată Frida, și a rezultat din mariajul ei cu producătorul italian Mattia Dessi, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea.


FOTO: realbrigittenielsen Instagram

Brigitte și Sly s-au căsătorit în decembrie 1985, însă mariajul lor nu a durat decât 19 luni. Nu au niciun copil împreună.

Cântăreața și textiera Sophie B. Hawkins (53 de ani) a născut al doilea ei copil la 50 de ani și nouă luni. Se întâmpla în iulie 2015, iar minunea a primit numele Esther Ballantine Hawkins. Pentru a fi sigură că nașterea va decurge bine, Sophie a folosit un embrion pe care l-a păstrat la congelator vreme de zece ani. Solista a justificat alegerea făcută prin faptul că a dorit să-i ofere primului ei copil, lui Dashiel, un frate sau o soră cu care să poată comunica. 

FOTO: Sophie nu a renunțat la cântat nici când era însărcinată

„Fiul meu are o mamă bătrână. De ce să nu-i dau pe cineva mai tânăr care să fie parte a familiei lui pentru restul vieții?”, declara Sophie într-un interviu pentru today.com.

Helen Morris este cea de-a cincea soție a regizorului de film Martin Scorsese, iar în 1999 a născut la vârsta de 52 de ani. Francesca este numele fetei celor doi, care azi are 19 ani. 

FOTO: Helen Morris, împreună cu Martin Scorsese și fiica lor, Francesca


Actrița și compozitoarea Katey Sagal (64 de ani), cunoscută pentru rolul Peggy Bundy din Familia Bundy, a încercat nenumărate proceduri de fertilizare in vitro pentru a rămâne gravidă. În final, ea și soțul ei au decis să aleagă varianta mamei surogat, care să-i poarte în pântece copilul. Folosind propriul embrion, Katey Sagal a putut să o aducă pe lume, cu ajutor din afară, pe fiica ei, Esme Louise. Katey avea 52 de ani când a devenit mămică (2007) și nu una oarecare, ci foarte fericită.

 

Beautiful lady and her child #kateysagal #mother #beautiful @kateylous

A post shared by Sons Of Anarchy/Katey Sagal (@kateysagalunofficial) on

„Am urmat toate procedurile de fertilizare in vitro, dar embrionii nu erau puternici. Dar ne-am gândit să încercăm și varianta asta, să vedem ce o ieși”, a mărturisit actrița pentru revista People.

O altă actriță, din Australia de data aceasta, deține recordul de fertilizări in vitro: 23. Din fericire pentru ea, Mary Coustas a reușit să rămână însărcinată, în ciuda riscurilor la care și-a suspus organismul. A devenit mamă la 49 de ani și aceasta este povestea ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni