Feli vorbeste despre cum a slabit peste 30 de kg in 6 luni

Feli vorbeste despre cum a slabit peste 30 de kg in 6 luni

Feli face o marturisire video impresionanta pe pagina sa oficiala de Facebook (https://www.facebook.com/FelyOficial/ ) prin care raspunde miilor de mesaje si intrebari pe care le-a primit in ultimele luni in legatura cu faptul ca a slabit mai bine de 30 de kg. 

M-am operat la stomac”, isi incepe Feli confesiunea care vine la 6 luni de la interventia pe care a ales, la sfatul medicilor, sa o faca. Artista a evitat sa vorbeasca despre asta pana acum pentru ca efectele interventiei le resimte inca pe toate planurile atat fizic, cat si emotional si rational si i-a trebuit timp sa le asimileze, sa se obisnuiasca cu ele pentru a reusi sa le povesteasca. 

Am decis sa fac pasul asta, nu imi pare rau, dar nu vreau sa credeti ca e cea mai buna solutie, nu e deloc usor. Nimic nu este mai frumos decat sa te poti bucura de corpul tau intreg.”, marturiseste artista care isi doreste ca fiecare femeie sa gaseasca echilibrul intre corp, minte si suflet si sa aiba grija de sanatatea sa inainte de a fi pus in situatia de a lua o decizie grea si de a alege intre mai multe variante extreme. 

In confesiunea ei video, Feli povesteste multe despre drumul lung, presarat cu derive si nenumarate diete care in ciuda unei aparente eficiente, se dovedeau a fi ineficiente sau nesanatoase.

Am  incercat toate dietele posibile, pe grupa sanguina, disociate, cele cu zeama de varza, inclusiv m-am infometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume si beam apa cu putina sare si piper, ma minteam ca e pentru detox, doar ca de fapt ma infometam. Si de la toate acestea ajungeam sa ma ingras la loc si inca putin peste.”, povesteste Feli care subliniaza ca a trecut si prin etapa slabitului sanatos cu sala si grija la alimentatie, insa fara a putea mentine acest stil de viata din cauza programului si a deselor deplasari la concerte prin tara. 

La 6 luni de la interventia chirurgicala la stomac, Feli simte nevoia sa povesteasca despre viata si rigorile de dupa operatia ireversibila de micsorare a stomacului: „Daca nu ai grija si nu respecti ce zic doctorii si nutritionistul dupa operatie, nu ai facut nimic. Ai nevoie de un an de zile sa te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier, etc. Trebuie documentat foarte bine ce inseamna aceasta operatie si mai ales ce presupune perioada de dupa operatie.

Feli se adapteaza inca la noile coordonate ale vietii sale, la noile rigori si ritualuri alimentare de la care nu are voie sa se abata, la starea organismului sau care este intr-o continua transformare, la programul strict de sport si masaj, la noua Feli pe care o priveste in oglinda: „Am slabit 30 de kg si ma bucur ca acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar ma duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, in sfarsit ma pun pe picioare. Eu abia acum am inteles ce inseamna sa ai grija de tine si sa te pui pe primul loc, trebuie sa fie un echilibru in viata, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult.

Din perspectiva istoriei sale, Feli indrazneste sa sfatuiasca fetele preocupate de kilograme, sa nu aleaga dietele rapide si nici solutiile extreme de slabit fara sa se documenteze foarte bine inainte sau sa discute cu medicii despre asta. „Nu imi pare rau ca am luat aceasta decizie, mi-a schimbat viata, era fix ce aveam eu nevoie si asta ma impinge si mai tare sa am grija de sanatatea mea.”, spune Feli in confesiunea sa video subliniind insa ca aceasta a fost cea mai buna solutie pentru ea, insa poate fi un pas gresit pentru altii fara documentare, informare si consiliere medicala. 

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

Cel mai recent single, „Timpul”,  scris de Feli impreuna cu Vlad Popescu si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production (http://www.hahahaproduction.com/), este pentru a doua saptamana numarul 1 in topurile radiourilor din Romania.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni