• PRO TV
  • Feli lansează “Când răsare soarele”, a două filă din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli lansează “Când răsare soarele”, a două filă din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli lansează “Când răsare soarele”, a două filă din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli lansează “Când răsare soarele”, a două filă din jurnalul ei muzical cu sound pop-urban și influențe tradiționale româneșți, numit #Felidinpoveste. 

După “Omule, deschide ochii”, piesă de debut a acestui proiect, care a înregistrat în doar 3 săptămâni peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, Feli lansează o melodie optimistă, plină de recunoșțînță și speranța.

“Viața e o binecuvântare! Orice lecție a ei ne crește și ne face pe zi ce trece mai frumoși, mai înțelepți! După toate încercările vieții, în care am certat-o pe ea (viață), în care m-am certat pe mine, M-AM TREZIT și-am mulțumit!”, descrie Feli emoțiile care au determinat-o să compună această piesă. 

“Du în lume visele cât te țîn picioarele”, este îndemnul artistei care crede profund în forță viselor și a drumului desenat de ele în viața fiecărui om. “Când răsare soarele, se trezesc și visele! Ele sunt în drum spre a deveni realitate MEREU! DOAR SĂ CREZI și SĂ LE VEZI! De mic copil am simțit asta! Omule, iubește și bucură-te de familie, de prieteni, de viață, DE ȚINE! Ridică-ți ochii din supărare și frustrare și du în lume visele cât te țîn picioarele! Când tot ce e nevoie e aici, doar trebuie să vezi, cât timp trăiești n-ai cum să pierzi. Binecuvântare e când răsare soarele!”, își cânta Feli mesajul de mulțumire pentru soare, viață și oameni.  

 “Când răsare soarele” este produsă în studiourile HaHaHa Production în coproducție cu Cat Music, muzica este compusă de Roland Kiss, Șerban Cazan și Florin Boka, iar versurile aparțin lui Feli, Smiley și Dorian. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni