• PRO TV
  • Familia Măruță a filmat un nou vlog în mașină. Ce joculeț amuzant a făcut

Familia Măruță a filmat un nou vlog în mașină. Ce joculeț amuzant a făcut

Familia Măruță a filmat un nou vlog în mașină. Ce joculeț amuzant a făcut

Din cauza pandemiei de coronavirus, toată lumea încearcă să stea cât mai mult în casă și să păstreze distanța socială. 

Familia Măruță este un exemplu în această situație, aceasta promovând cât mai mult statul în izolare și diferitele activități care pot fi făcute în familie. 

Pentru că mereu ne obișnuiau cu diferite vlog-uri în mașină, fie pe drumul spre grădiniță sau școală, de data aceasta s-au gândit să fie mai originali și să filmeze un vlog în mașină, în parcare. 

Cătălin Măruță și Andra își învață copiii regulile de bază pe care toată lumea ar trebui să le respecte, mai ales în această perioadă în care suntem afectați de pandemia de coronavirus. Primul lucru pe care îl remarcăm în acest vlog este cum toată lumea se dezinfectează în momentul în care se urcă în mașină. 

Micuța Eva și fratele ei, David, le-au propus părinților săi un joculeț foarte amuzant, care este, de asemenea, și subiectul acestui vlog făcut în parcare. 

Copiii au pregătit o serie de întrebări pentru Andra și Cătălin. La întrebarea: "Cine spală vasele după masă?", s-au contrazis, fiecare zicând susținând că sunt cei care spală vasele. 

Familia Măruță găsește întotdeauna diverse activități interactive care ajută ca această perioadă să treacă cât mai repede și într-un mod cât mai original. 



Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni