• PRO TV
  • Face gimnastica la bara ca nimeni alta, dar nu e ce pare. Ghicesti ce varsta are femeia din imagini?

Face gimnastica la bara ca nimeni alta, dar nu e ce pare. Ghicesti ce varsta are femeia din imagini?

Face gimnastica la bara ca nimeni alta, dar nu e ce pare. Ghicesti ce varsta are femeia din imagini?

Greta Pontarelli este cvadruplu campioana mondiala la gimnastica la bara. Nimic deosebit la prima vedere. Insa femeia nu a obtinut aceste victorii la varsta la care se obtin medaliile in mod normal.

La 66 de ani, Greta Pontarelli impresioneaza cu abilitatile ei. Femeia face gimnastica la bara de la 59 de ani si este una dintre cele mai apreciate sportive, cu un grup numeros de fani pe internet.

Desi pare greu de crezut, Greta participa la categoriile de peste 45 si peste 50 de ani, unde mai multe sportive de performanta se inscriu pentru a-si demonstra mobilitatea si forta la bara.

"Secretul succesului meu? Pun suflet in tot ceea ce fac. Daca faci un lucru cu pasiune, e imposibil sa nu-ti iasa bine", a spus pentru PopSugar.

"Vreau sa vad cat de departe pot merge. Vreau sa-mi testez corpul si sa vad cat poate duce", a adaugat Greta, care se antreneaza timp de 2 ore, la cateva zile. "Oamenii imi trimit mereu mesaje. Uneori nici nu se refera la activitatea mea la bara. Imi spun ca au inceput sa alerge sau sa duca un stil de viata sanatos datorita mie."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni