• PRO TV
  • EXCLUSIV: Mihaela Rădulescu, primele declarații din FERMA. "Sunt expertă în schimbări de macaz"

EXCLUSIV: Mihaela Rădulescu, primele declarații din FERMA. "Sunt expertă în schimbări de macaz"

EXCLUSIV: Mihaela Rădulescu, primele declarații din FERMA. "Sunt expertă în schimbări de macaz"

Mihaela Rădulescu este o femeie puternică și ne-a dovedit asta de-a lungul celor mulți ani de televiziune, iar FERMA este un proiect cu totul special, fiind o provocare chiar și pentru vedetă.  

A renunțat pentru puțin timp la viața exuberantă de pe Coasta de Azur și revine pe micile ecrane alături de Cristian Bozgan, ambii în rolul de prezentatori ai reality-show-ului Ferma.  

Mihaela Rădulescu ne-a vorbit despre experiența unei noi provocări: 

De la Monaco la Ferma. Cum e această trecere pentru tine?

Știi cum se zice - the story of my life. Sunt expertă în schimbări de macaz. Am avut nevoie de o perioadă liberă, pentru probleme personale și acum mă întorc la muncă... și la munte. 

Vezi lista tuturor concurenților 

De ce Ferma? Care sunt atuurile cu care vii în acest show?

Formatul acestei emisiuni e schimbat în multe privințe, nu doar ca locație. Mi-a plăcut tot ce am auzit despre noul început al Fermei și m-a atras... dificultatea proiectului. E cu totul altceva decât tot ce am făcut până acum și asta a contat enorm pentru mine. Las acasă rochii și pantofi cu toc și trec la haine groase, bocanci și... căciuli, dar cu stil. 
 

Cum vrei să te perceapă concurenții din acest sezon? Care va fi strategia ta de a-i “descoase”?

Ma înham la proiectul ăsta cu toată energia mea bună, cu toată ambiția de a descurca ițele situațiilor tensionate, cu toată înțelegerea pentru cei care vor trece prin momente grele. E un reality show care pune la încercare limite, conturează neputințe, temeri, dar luminează și reușite, ambiții neexersate până acum... E al naibii de interesant să urmărești evoluția concurenților în 3 luni de... tabără de muncă, ieșiți total din zona lor de confort sau chiar de competență.  Va fi și vesel, și trist, și tensionat, și emoționant... Ca în viața reală, a oricăruia dintre noi.

VEZI: Primele imagini cu concurenții din FERMA:

Pe 29 ianuarie, de la ora 21:30, telespectatorii vor vedea cum Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan îi întâmpină în Ferma pe cei 18 concurenți cu surprize plăcute și mai puțin plăcute!  

FERMA - Un nou inceput! 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni